Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaanjikaa

co ja mma zrobic ojciec nie pozwala mi sie spotykac z chlopakiem

Polecane posty

Gość aaaanjikaa

Moj chlopak ma prawie 18 lat, skonczy w grudniu. Ja mam 14. Jeszcze niedawno bylo ok, rodzice sie nei burmuszyli, ale odkad mial wypadek na skuterze i nie widzi na oko, ale wyglada to oko ok tylko nei widzi, to moj ojciec zaczal mniec waty ze za stary dla mnei i wogole.

Gość papuga GNU
wiesz jesteś rzeczywiście bardzo młodziutka, ale zdaje sobie sprawę z tego że dziewczyny dorastają teraz bardzo szybko, ja sama miałam 22-letniego chłopaka w wieku 15. I tak się składa że teraz mam 19 i jestem z nim nadam. Moi rodzice na początku mieli straszne pretensje, mówili że jestem nieodpowiedzialna, ze gówniarowata.. Jeżeli Ci z nim dobrze i chcesz z nim być to nie patrz na innych Twoi rodzice nie będą z nim żyć , tylko Ty [nawet jeśli nie myślisz aż tak perspektywicznie] !!

Gość kambumbak24
Uświadom ojcu, że to jemu zawsze będziesz robiła laskę w pierwszej kolejności. Nie ma powodów do zazdrości.

Gość aaaanjikaa
mysle o nim powaznie, zal mi go po tym wypadku i wiecie jak on sie bedzie czul ze ja go rzuce teraz kiedy mnei potrzebuje

Gość kkbvfghjuhgtyh
ja mysle ze twoj ojciec boi sie ze p wpadneisz w ciaze z nim bo taki chlopak ma lozko w glowie a ty mloda i bedziesz chciala sie przytulac itd i wyjdzie cos z tego

Gość oracz odbytów
za młoda jesteś dla niego i w ogóle :classic_cool:

Gość ,,,,,,,,,,kkkkiuujj
a ja mysle ze skoro chlopak nei widzi na oko i mial wypadek ojcie moze myslec ze lekkomyslny poza tym wiesz nie chce miec ziecia kaleki

Gość aaaanjikaa
ale on jest taki wiecie bardzi jak 16 stolatek niz dorosly to ja jestem powazniejsza czasami

Gość papuga GNU
moim zdaniem to ze jest półślepy nie ma najmniejszego związku z buntem ojca. Dla niego poprostu będziesz zawsze małą córeczką, i on nie może zrozumieć tego że dorastasz tak szybko. mimo że jesteś jednak bardzo młodziutka, trzymaj się swojego ..

Gość papuga GNU
słuchaj. [a raczej czytaj ;) ] Ja miałam 15 lat. on 22. Makabryczna przepaść.. no dziecko i dorosły można by powiedzieć. Ale mi nie zależało na łóżku ja po prostu źle się czułam gdy on nie był ze mną . i nadal to mam ;) . Jeśli chodzi o sprawy łóżkowe, to dopiero po 3 latach związku był mój pierwszy raz, co z jednej strony tez było pewnym dowodem z jego strony, bo on prawiczkiem nie był. Moj ojciec strasznie się buntował, a teraz to jego synuś ;D Ja zawsze wyglądałam na dużo starszą, Jemu natomiast dawali max 18 lat, więc pasowaliśmy do siebie, i nie patrzeliśmy na innych. Jak od początku tego prawie dorosłego życia będziesz słuchać się innych, to będziesz taka przez całe zycie..