Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KALEKA

Student prosi o pomoc!!!

Polecane posty

Gość KALEKA

Witam, mam wielką do wszystkich prośbę, otóż 2 miesiące temu miałem operację kolana, i do teraz chodzę o kulach, i właśnie teraz powinienem odbywać praktyki w Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie (PCPR), zgłosiłem się ale dyrektor zakładu powiedziała że niestety nie ma gdzie mnie posadzić strasznie dużo praktykantów i stażystów a mały "lokal" i jeszcze jam kaleka... odesłała do domu powiedziała że w domu mam sam wypełnić dzienniczek i się zgłosić z terminem końca praktyk... Wiem niektórzy bedą pewnie oburzeni jak to tak praktyka to praktyka trzeba odrobić ale ja was bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu dzienniczka, nie wiem co mam wpisywać a za parę dni mam się z nim stawić po opinie zakładu... Jeszcze raz proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

masz ze szkoły program praktyk, więc wg tego programu wpisz sobie tematy do dzienniczka ew. zapytaj jakiegoś kolegę z klasy, który ma podobme praktyki, co wpisał i zerżnij, tylko w innej kolejności

Ja mam praktyke w podobnym osrodku, na poczatku wpisujesz ze zapoznales sie z zasadami dzialania tego calego osrodka, zasadami bhp i takie rozne, a potem to i ja nie wiem co napisac lol ;D poszukaj w necie, moze cos bd.

Gość KALEKA
Właśnie koledzy niestety nie mieli tego samego co ja... poza tym nie mam zbytnio dostępu do nich (najblizszy mieszka 120 km ode mnie) co do programu praktyk to nie za wiele tam pisze, bardziej ta ogolnikowo, poznac cele kierunki zadania placowki, tresci formy metody pracy, statut regulamin przepisy prawne w placowce, kadre etatowa, wspolprace ze specjalistami, zasady finansowania, warunki lokalowe... Ja wiem że każdy ma swoich do groma spraw ale jak by się znalazła chociaż jedna wspaniała osoba która by mi pomogła byłbym dozgonnie wdzięczny a jak bym wrócił do sprawności do kij tam pojade wszedzie i postawie piwo ( no w ostatecznosci kawę) :D

Gość KALEKA
Wiesz może dla nie których trudno napisać nie jest ale jak się ma 4 godziny rehabilitacji dziennie po której nie jesteś wstanie nawet się wysrać to trochę może być ciężko i o pomoc zapytać można, może akurat znajdzie się ktoś i pomoże...

Gość KALEKA
To jak? będzie w stanie mi ktoś pomóc w uzupełnieniu dzienniczka??? ;|