Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarna kobieta

czy ciężarne są pociągające dla facetów?

Polecane posty

Gość ciężarna kobieta

Jako kochanki:)? jpg filmy wypowiedzi mile widziane:):P

Gość ciężarna kobieta
ale tak ogólnie? czy ciężarna kobieta może byc sexy? czy są to wyjątki?

Gość marcup
Jasne, że może. Najlepszy seks miałem z żoną właśnie jak była w ciąży. W ogóle podobają mi się kobiety w ciąży, ale nie wszystkie. Takie, które nie przytyły 30 kg mnie nie pociągają. Ale jeśli kobieta dba o siebie, przesadnie nie tyje, to w ciąży wygląda bardzo pociągająco. Oglądałem się za większością moich koleżanek w ciąży :).

Gość marcup
oczywiście jedyny seks jaki uprawialismy z żoną jak była w ciąży to seks analny, ponieważ jak wiadomo zwykły seks może spowodować uszkodzenie płodu

Gość marcup
Drugi wpis rzekomo mój to podszyw.

Gość gość
Są bo szukaliśmy z mężem dla mnie kochanka w ósmym miesiącu bo miałam niesamowitą ochotę na trójkąt. Z 10 chetnych chłopaków wybraliśmy dwóch bo na nich zgodził się mąż. Nawet nie myślałam że przeżyję pierwszy wspaniały seks w obie dziurki i to z kochankami. Mąż pomimo tylu stosunków miał przy tym seksik samoistny wtrysk i cały był czerwony. Na pocieszenie zaczęłam mu obciagać gdzie szybko miał drugi wtrysk.

Gość gość
Zartujesz?

Gość gość
Nie żartuję ale to był jednorazowy seks. A ciężarnej się nie odmawia.

Gość gość
dla mnie ciężarna jest kompletnie aseksualna.

Gość gość
Każda dziewczyna inaczej wygląda w ciąży. Każda ma inne potrzeby seksualne gdyż inaczej ciąża przebiega.

Gość JaToMamProblem
Mam odruch klękania przed ciężarną. Jest dla mnie świętą. Mam uczucie, że my faceci jesteśmy tylko motłochem, a One samą istotą Rodzaju Ludzkiego. To w Ich dłoniach płonie kaganek Ludzkości.

Gość gość123543
Uwielbiam pier/dol/ic ciężarne. Ładne są seksi!

Gość gość
Ja lubie takie przyszłe mamusie

Gość gość
gość123543 wczoraj Uwielbiam pier/dol/ic ciężarne. Ładne są seksi! X Kurfa jaki ten cyfrak jest obrzydliwy.

Gość gość
uwielbiam cieżarne, szczególnie w pierwszych dwoch trymestrach, seks z kobietą w tym stanie jest czymś co każdy powinien przeżyć

Gość gość
Jeśli kobieta ma urodzić syna to jej brzuszek idzie do przodu a nie na boki jak w przypadku córki, to są szalenie atrakcyjne. Takie brzuszki są sexy a panie nie tracą figury o ile o siebie dbają. Lubię oglądać ciężarne kobiety w bikini na plaży lub nagie na plaży nudystów, piękne są i sexy, poza tym zwykle mają wielką ochotę na figle - hormony.

Gość gość
To kwestia gustu i upodobań . Dla mnie są pociągające

Gość gość
To kwestia gustu i upodobań . Dla mnie są pociągające

Gość gość
Kiedyś była prostytutka w ciąży to od 7 miesiąca do samego porodu miała pełne obstawianie. Do przodu mała zajetą kolejkę na dwa tygodnie. Nawet w dzień porodu miała kilku klientów.

Gość gość
moj maz mówił mi gdy byłam w ciazy że jestem piekna i bardzo pociągająca że brzuszek dodaje uroku że doznania są inne. ja odczuwalan bardzo duże porządnie w ciazy i mojej mezowi też skoczylo libido do góry także było bardzo namiętnie

Gość gość
często się zdarza, że mężowie tracą zainteresowanie ciężarnymi żonami i mi udało się trzy razy wyrwać taką ciężaróweczkę. Pierwszą przeleciałem w czasie burzy w samochodzie, najpierw zaproponował schronienie, później zaczęliśmy się całować, a później szyby zaparowały i ją przeleciałem. Spotkaliśmy się jeszcze kilka razy. Za druga chodziłem ok tygodnia, kawka, spacery i zrobiliśy to w jej sypialni. Trzecie - to w maju nad morzem do czasu przyjazdu jej męża. W zasadzie z łózka nie wychodziliśmy, rozmawiała przez telefon ze swoim jak ją pukałem, hardcore. Co w nich jest pociągającego, wszystkie były 3-4 miesiąc, no i brak ewentualnych konsekwencji.

dla mnie bardzo ... jest to połączenie seksu z silną więzią emocjonalną i poczuciem konieczności opieki nad taką kobietą. Mnie bardzo pociągają ciężarne

Gość gość
Ciebie pociąga wszystko co na drzewo nie ucieka

Gość gość123543
Bardzo są pociągające! Te ładne...

Gość gość
Cyfrak ty to tylko pofantazjować mozes

Gość gość
To do roboty się weź gamoniu