Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona111

napuchnięte miejsce intymne

Polecane posty

Gość przestraszona111

Ostatnio mój mężczyzna robił mi "palcówkę". na pcozatku ona była dość sucha i było delikatnie ale jak zrobiła się wilgotna było dosyć ostro. Zaraz po ten spuchły mi wargi sromowe i łechtaczka. Tylko że w dziwny sposób. Lewa warga była strasznie spuchnięta a prawa troszeczkę. tak samo łechtaczka była spchnięta tylko z lewej strony. To było straszne. Wyglądało jakby miało zaraz pęknąć i troche piekło. To się zrobiło koło godz 18 i rano było bez zmian. dopiero koło 11 poczułam ostre pieczenie i zrobiło mi się mokro. okazało się że opuchlizna zeszła i wyleciało cos w postaci jakiegos płynu ale czytałam że to normalne. Teraz opuchlizna jest minimalna. Troche piecze, swędzi. Czyli pewnie się goi. Moczyłam to wczoraj wieczorem i dziś rano i po południu w płynie do higieny intymnej z rumianku. Zastanawiam się czy powinnam iść do lekarza czy skoro zaczyna się goić to nic mi nie będzie i wszystko wróci do normy.?

Gość nataalkaaa
Myślę, że lekarz jest zbędny. Kup w aptece tantum rosa i przemywaj to miejsce póki się nie zagoi. Miałam tak kiedyś po stosunku, naczytałam się o infekcjach i popędziłam do lekarza, a okazało się, że to zwykłe otarcie.

Gość przestraszona111
a może lepiej zostać tylko przy rumianku? bo w sumie boje się że się pogorszy. tylko mnie niepokoi że nie tylko wargi były spuchnięte ale łechtaczka też..

Gość nataalkaaa
To od otarć. Rumianek też pomoże. Tylko daj się temu wszystkiemu zagoić do końca.

Gość przestraszona111
tylko myślę czy płyn do higieny intymnej z rumianku jest dobry na otarcia.. a ile to kosztuje? wogóle niezle sie strachu najadłam przez noc. Teraz jest juz o wiele lepiej.

Gość nataalkaaa
Ja raczej myślałam o okładach z naparu z rumianku. A tantum Rosa to ok 3 zł za saszetkę. To taki proszek, który rozpuszcza się w wodzie.

Gość przestraszona111
aha no spoko :) no własnie ja robię troche z rumianku zwykłego zaparzonego a takim z tym płynem myłam.

Gość też tak mialam
raz po ostrych zabawach

Gość przestraszona111
i obyło sie bez lekarza?

Gość też tak mialam
Obyło się bez, tyle, że ja to smarowałam Clotrimazolem i zeszło w 1 dzień

Gość bo jakbyś się normalnie
doopczyła to by problemu nie było

Gość przerazona111
miałam dać znać więc mówię. dzisiaj już wszystko wygląda w miare okej ;) kupiłam sobie to tamtum rose. dzieki za rade natalko ;) myślę że do jutra powinno już byc calkiem normalnie.

Gość nataalkaaa
Nie ma sprawy. Wiedziałam, że będzie dobrze, widocznie miałyśmy to samo:) A ile strachu przy tym było, niepotrzebnego, ale jednak, to tylko my wiemy;)

Gość pzrestraszona111
tylko że ejszcze troche boli ;/ ale moze tak musi być jeszcze przez jakis czas..