Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacamalaczarna

mam pytanko- jesli wiecie odpowiedzcie

Polecane posty

Gość pytajacamalaczarna

jestem zarejestrowana w PUP jako bezrobotna. zadeklarowalam wyjazd wiec utracilam status bezrobotnego. kiedy musze spowrotem sie zarejestrowac? Przed uplynieciem 3 miesiecy? czy moge pozniej bo juz nie jestem zarejetrowana i moge kiedy chce? poniewaz niedlugo bede wyprowadzac sie z tego miasta, nie chce by kierowali mnie na razie na kursy staze. jak z tym jest...?

Gość kollsaka
kiedy chcesz mozesz

Gość pytajacamalaczarna
czyli jak jestem "na wyjezdzie" od 2 wrzesnia, 3 miesiace mija 2 grudnia, to moge nawet zarejestrowac sie w styczniu? albo rownie dobrze w innym powiecie? dobrze rozumiem?

Gość pytajacamalaczarna
hmm?

Gość kollsaka
mozesz kiedy tylko chcesz nawet za rok czy 2.. mnie tez na 3miesiace wyrejestrowali a juz pol roku sie nie rejestrowalam - nie masz obowiazku po tcyh 3 miesiacach sie rejestrowac.. i pisemek ci nie sla

Nie ma obowiązku rejestrowania się w Powiatowy Urzędzie Pracy kto chce to się rejestruję.

Gość pytajacamalaczarna
Amelka ja wiem, ale nie wiem jak to jest gdy straci sie status po deklaracji wyjazdu na czas dluzszy niz 10 dni. i czy jestem tak jeszcze jakos "zarejestriwana" w sensie ze musze ich poinformowac ze sie wyprowadzam i chce sie zarejestrowac w PUP w innym wojewodztwie...? czy jest tak jakby mnie juz wogole nie bylo? :)

Gość pytajacamalaczarna
?:)

Gość pytajacamalaczarna
i tak chyba bede musiala tam zadzwonic i sie spytac ;) dzieki dziewczyny za wypowiedzi