Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppuussiiaa

chce waszej pomocy

Polecane posty

Gość ppuussiiaa

jestem szczesliwa mama 2 dzieci blizniakow przed nimi juz raz poronilam nie dawno dowiedzialam sie ze jestem w 3-4 tygodniu ciazy cieszylam sie jedna noc poniewaz rano sie obudzilam i dostalam mocnego krwawienia po 5 dniach krwawienie ustapilo ale nadal rosnie mi brzuch i mam obolale piersi chcila bym zebysie mi pomogli popytali znajomych chciala bym wiezyc ze to krwawienie to tylko okres i ze dzidzius jest jeszcze we mnie pod moim serduszkiem:( jestem obecnie w angli a tu maja troszke inne zwyczaje prosila bym bardzo o rade z gory dziekuje

Gość zuziA1234
Kobieto na co Ty czekasz? Miałaś krwawienie i siedzisz sobie w domku????? Co to za tłumaczenie że w Anglii inne zwyczaje....po prostu idź do lekarza ..

Idź do apteki, kup dwa testy (dla pewności) i jazda. W uk ciężko jakoś z badaniami, więc ratuj sie dostępnymi sposobami i przede wszystkim nie panikuj i nie zamartwiaj się, to nie pomoże ani Tobie ani nikomu innemu.

Gość ppuussiiaa
bylAM tutaj u lekarza i powiedzial ze sama sie oczyszcze prosilam go zeby mnie zbadal ale nie chcial powiedzial ze juz wszystko jest jasne a nawet mnie nie chcial zbadac

W takim przypadku możesz jedynie, tak jak pisałam, zakupić test i sprawdzić sama w domu. Skoro lekarz odprawił Cię z kwitkiem... Ewentualnie udaj się do jakiegoś innego, ale pewnie i ten powie to samo :/