Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amelka_:*

SEX ANALNY KROK PO KROKU POMÓŻCIE

Polecane posty

Mam prośbę do wszystkich osób które mają jakąś wiedzę na temat seksu analnego a najlepiej proszę tych którzy go uprawiają o to aby powiedzieli mi jak to wszystko zrobić żeby było dobrze a mianowicie chciałabym abyście podzielili się ze mną a może jeszcze ktoś skorzystałby z waszych porad i doświadczeń. Ja nigdy nie uprawiałam seksu analnego ale mój chłopak tak i chciałby spróbować ze mną ja z nim też chciałabym spróbować ale wstydzę się tego że nie mam o tym pojęcia tzn on wie że nie wiem nic ale wolałabym wiedzieć czego się kogę spodziewać. Jak to jest jak ktoś was tam liże wkłada język czy palec, a jak wkłada palec to czy ten palec nie jest brudny? Najlepiej opiszcie swoje doświadczenia które mi się przydadzą. Dziękuję :*

Gość a tornister już spakowany???

Gość stara_analniara
Musisz się odpowiednio przygotowac do tego. Podstawowa rzecz to dobrze się wypróżnij niedługo przed. Po tym musisz zrobić sobie normalną lewatywę, najlepiej z mydlanki oraz porządnie umyć okolice odbytu. Przed samym zbliżeniem psiknij się w kilku miejscach na pośladkach swoimi perfumami asekuracyjnie gdyby pomimo umycia miało Ci jechać z dziurki. Miłej zabawy!

a tornister już spakowany??? Bez żartów jak już chciałbyś wiedzieć to studiuję wiec tornister spakuję dopiero w październiku!!!!!!!!!

Gość Amelka co dziura ci zarosła
że chcesz się rznąc w doope??

stara_analniara - dziękuję za rady i za to że potraktowałaś mnie poważnie a nie jak ci wyżej :/ możesz mi jeszcze powiedzieć jak robisz lewatywę bo przeczytanie w google to nie to samo co rada osoby która tak robi

Amelka co dziura ci zarosła że chcesz się rznąc w doope?? Nie ale słyszałam że doznania są niesamowite i chciałabym spróbować. Nie rób takich błędów ortograficznych bo to śmieszne jest!!

Gość słuchaj
nie rób tego, tyłek po tym strasznie boli, czasem nawet krwawi, nawet parę dni po..

Gość stara_analniara
wpychasz słuchawkę od prysznica w dupcię i odkręcasz wodę na maksa. Pamiętaj, czym bardziej gorąca tym lepiej.

słuchaj nie rób tego, tyłek po tym strasznie boli, czasem nawet krwawi, nawet parę dni po.. Boli nawet po włożeniu palca bo na pewno nie wkładalibyśmy penisa na początek to chyba palec ale w sumie nie wiem dlatego was prosiłam o radę

stara_analniara wpychasz słuchawkę od prysznica w dupcię i odkręcasz wodę na maksa. Pamiętaj, czym bardziej gorąca tym lepiej. Żartujesz czy poważnie mówisz?? bo nie wiem?? jeśli poważnie to jak słuchawkę??

Gość a najlepiej to sobie
wepchac butelke po szampanie do dupy...doznania wystrzałowe!!!

Gość stara_analniara
W aptece możesz dostać gotowe zestawy do lewatywy, jednak jeśli chcesz wykonać to w warunkach domowych potrzebujesz takiej gumowej gruszki jak bobasom wysysa się kozy z nosa i szarego mydła. Nalej ciepłej wody do miski i rozpuść w niej troche szarego mydła. następnie zasysaj tą mydlanke do gruszki wprowadzaj ją do odbytu a następnie uciśnij gruszkę żeby wprowadzić ciesz, wyjmując gruszke musisz zacisnąć odbyt lub pośladki by nie wytrysnęła Ci ta mydlanka z tyłka. Nabierz kolejną porcje mydlanki i powtórz to wszystko.

Gość anal to dla pedziów jest

Gość stara_analniara
no musisz sama wybrać czy sposób domowy czy coś z apteki

Gość ueyiuy
nie, to boli zawsze. potem chodzi się inaczej niż zwykle... czuje się rozepchanie. to nie to samo co po zwykłym seksie. no i penis może przenieść bakterie, które potem właduje ci do cipy i grzybica pochwy gotowa

Gość stara_analniara
ja osobiście preferuję słuchawkę od prysznica bo to łatwe, wygodne i skuteczne

stara_analniara - wiesz chyba wolałabym sposób domowy ale nie mam takiej gruszki dla dzieci można to czymś normalniejszym zastąpić? dziękuję Ci za wszystkie dotychczasowe porady:*

Gość ueyiuy
trzeba kupić wazelinę i trochę tam posmyrać niewiele przed. może być masło, tak czy siak zejdzie to z odbytu (wiem, to okropnie brzmi)

chuj wam wszystkim w dupe - jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie wypowiadaj i nie zaśmiecaj mi tematu!!

Gość stara_analniara
No wiem czym mogła byś to jeszcze zrobić. Może jakąś większą strzykawką? Ważne, żeby ta mydlanka Ci nie wyciekła z tyłka tylko tam troche pobyła. Ważne jest o czym ktoś już tutaj wspomniał to żebyście uzyli jakiegoś lubrykantu np. wazeliny. I podstawa to kondom bo oboje się jakimiś grzybicami pozarażacie.

Gość Olunia199777
Wiesz na nigdy nie uprawiałam sexu analnego bo się troche boję jak będzie i brzydzę się tego że może zrobiłabym kupę bo słyszałam że jak facet w ciebie wejdzie to się chce a nigdy nie robiłam lewatywy ale też jestem ciekawa jak to wygląda zaraz poszukam jakieś ciekawe artykuły w necie

Gość kwiatuszek256
Musisz być przygotowana na to, że podczas analu rozlegnie się okropny smród! Ja raz spróbowałam i nigdy więcej :/

Gość proponuję
nie rób lewatywy, jak zjesz duuużo śliwek i popijesz wodą z kranu to nic się w trakcie nie wydaży, zapewniam