Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amelka_:*

SEX ANALNY KROK PO KROKU POMÓŻCIE

Polecane posty

no jasne że tak niedługo to sobie te kurwy do nosa ędą chuja pchały, dziwki spod latarni

Gość najlepiej uważam
spytaj swoją starą ona napewno wie o co kaman

Gość najlepiej uważam
bo tutaj ci kit wcisna i z anala klops

Ja lubie dobre rypanko w Pupciie ale tylko wtedy gdy koleś umnie mnie posówać na ostro i do tego bez mydła

Gość kasia opole 23
dziewczęta czy w ciąży miałyście tak samo przyjemne doznania analne? bo ja czuję jakoś inaczej, nie powiem gorzej, ale inaczej. pozdrawiam.

nie no masakra nawet podczas ciąży dajecie się w dupe dmuchać??? Chyba są kurwa jakieś granice przyzwoitości??? Czy was do reszty pojebało??? Dziecko w brzuchu i kutas w dupie- paranoja z wami ludzie

Gość kasia opole 23
jakie macie doświadczenuia? ja czwarty miesiąc.

Gość kasia opole 23
inne dziewczęta coś powiedzą?

Gość kasia opole 23
ja szybciej osiągam satysfakcję, niż wcześniej.

Gość kulturalne kobiety nie dają
sobie niczego wtykać w odbyt.

Gość coco72
Witam. Ja musze się tu ze stara nalniara etc nie zgodzic. Po pierwsze w odbycie mozna sie zarazic bakteriami głownie E.Coli to raz a nie grzybami. I albo dac sobie spokój z lewatywami tylko duzo lubrykantu i gumka. A potem ligninka i szybko pod prysznic. Albo faktycznie kupic w aptece eneme. Kupuje ja wielu ludzi. Kup sobie ze 2. I zrób po szkole 1 raz lewatywke, utrzymaj eneme z 5 minut. A po powiedzmy godzinie dla pewności z połowy drugiej. Ale jedna zazwyczaj wystarcza. I wieczorem miłej zabawy. Wtedy lubrykant i bez gumki. Dobrze nasmarowany czlonek i tez jakas ilośc lubrykantu na malym paluszku najlepiej na poczatek Twoim załatwia sprawę. A na koniec nastawienie. Jeżeli nie jestes w stanie dobrze sie nastawić to bedzie trudno. Ale jak nastawisz sie dobrze zabawa bedzie fajna. Pozdrawiam

Żeby moja żona miała taki zapał do takich eksperymentów... niestety nie ma.....:( 3maj się !!!!

Gość kasia opole 23
nie używamy prezerwatyw. lecz żel tak. macie inne doznania w ciąży?

Gość stara analniara
@Coco: widać dziewczyno że nie masz pojęcia o analu albo lubisz mieć bezpośredni kontakt ze stolcem :/ Bez prawdiłowo wykonanej lewatywy sex analny jest obrzydliwy. W odbycie zawsze znajdują się pewne złogi kału. W momencie penetracji członek żołędzią wybiera kał z odbytu. Oprócz tego w odbycie podczas analu zwiększa się wydzielanie śluzu, a jesli ktoś jeszcze na dodatek używa lubrykantu to kał się rozpuszcza i cała ta sraka wypływa po penisie na wyrko. O smrodzie jaki przy tym powstaje nie wspominam :/ Dlatego ważna jest dobrze wykonana lewatywa, tak jak już mówiłam najlepiej z mydlanki by delikatnie pobudzić jelito do wypróznienia. Ktoś dobrze tu powiedział o śliwkach, ja dodam jeszcze ogórki z mlekiem.

Gość jak to czytam to stwierdzam,
że sodomia jednak obrzydliwa jest.

lewatywa to pewnie musowo- kiedyś zgodziłam się na spontaniczny anal bo facet miał małego fiutka( i tak bolało jak cholera) i na koniec powiedział że ma g*** na gumce. Myślałam że się spalę ze wstydu. Czyli lewatywa będzie na moje trzecie podejście . Ale mam inne pytanko: jaką pozycję wybrać dla początkujących. Wspomniałam już że mnie bolało.Ktoś kiedyś powiedział że dużo zależy od pozycji.Chciałabym spróbować z obecnym partnerem ale facet ma "duży sprzęt" i to mnie przeraża

Gość najlepij na lyzeczke

Gość a ja bym nie chcial kobiety
ktora anal ma za soba

Gość natalka13
A jest tu jakaś laska która ma himerojdy i zgodziła się na ich dziobanie?

Gość Raster25
A ja uwielbiam seks analny. szukam dziewczyny z oklic Bielska. na zabawe taka;-)