Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja4578

Sposoby na super stres! Jutro muszę go pokonać!!!

Polecane posty

Gość maja4578

Chcę wyjść na pewną siebie kobietę, która wie czego chce!!! Niczego się nie obawia, jest pełna energii, optymizmu i siły!!! To ma ze mnie bić!!!!

Gość załóż czarny płaszcz
i maskę zorro :classic_cool:

Gość praca czy facet?

Gość maja4578
praca

Gość wez sobie tramadol
mnie rozluznia :)

Gość praca czy facet?
to przy rozmowie z szefem patrz mu prosto w oczy, usmiechaj sie i postaraj sie nie jakac. Jak bedziesz wchodzic to pewnym krokiem od razu sie przedstaw i wyklep na pamiec jaka to ty nie jestes doswiadczona i zaradna;) duzo sie przede wszystkim usmiechaj. Strój tez jest wazny. Ubierz jakies szpilki jesli to biuro . Raczej nie na sportowo

Gość maja4578
Dobre rady :-) Super strój już jest przygotowany :-) Pracę mam, ale muszę postarać się jeszcze bardziej. Nikt nie może wejść mi na głowę, ani mnie zagadać !!! Czyli dobry wygląd i nie jąkać się, jak gimnazjalistka :-) Chcę pokazać, że nie jestem byle pierdołą i idiotką, ale pewna siebie Babką !!!

Gość praca czy facet?
pozytywne myslenie juz masz:) to najwazniejsze

Gość maja4578
Ok, tego się trzymam...nastrajam się pozytywnie i szukam sił w sobie !!! Przecież nikt mnie nie zabije :-) Niestety jestem osobą strasznie nerwowa i czasami ciężko mi nad tym zapanować. Boję się, że wylezie ze mnie druga, wściekła natura, a tego bardzo bym nie chciała....oj, bardzo...a, i absolutnie nie mogę sobie pozwolić na zanik sił witalnych, czyt. histeria...

Gość praca czy facet?
a co to dokladnie za rozmowa w pracy ?

Gość zestresowana Ala
mój sposób na stres, to herbatka ziołowa klasztorna cisza, która pomaga się uspokoić i wyciszyć, kupiłam ją na próbę w internetowym sklepie nowoczesne zioła, a teraz stała się moją ulubioną herbatą i skutecznym sposobem walki ze stresem