Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojoj ...

Jaki macie obecnie największy problem?

Polecane posty

Gość ojojoj ...

Czym sie martwicie najbardziej? Ja : tym czy nie jestem w ciąży studia- nie lubie nowości brak pracy kiedy w końcu zamieszkam sama brak kasy Pewnie są większe problemy ale akurat te rzeczy spedzaja mi sen z powiek;)

Gość nie śmiały
brak bzykania

Gość studia i taki jeden facet
i ogólnie planuję jak się zabić

Gość na dzis
gronkowiec zlocisty :o

ze niedlugo znów muszę iść do szkoly :o ze juz ponad tydzien choruje na grype i ze teraz sie dorobilam zapalenia oskrzeli i kolejny tydzien musze leżec w łózku :o szlak mnie trafi :o

Gość ti tim tim
1) nie umiem jezyka a za rok chce jechac na wymiane studentów 2) nie mam kasy 3) nie potrafie sie zakochac

Gość do Husky
szlag....to od niemieckiego schlagen-uderzac, bic:)

Gość brak pracy
brak pracy, brak praaacyyy...

Gość ojojoj ...
widze ze kazdemu cos w glowie siedzi:) jestem ciekawa czy jest na kafe choc jedna osoba ktora sie niczym nie martwi. Zwlaszcza o tej porze

Gość ojojoj ...
Husky- widzisz i jak tu nie miec problemow:D Nawet problem jest w tym czy napisac "szlak" czy "szlag":D

Gość ojojoj ...
jest jedna- no to gratuluje🌼 ale moze ednak sie zastanow czy nie ma czegos czym moglabys sie troche pomartwic;)

Gość jest jedna
nawet jesli cos jest, to nie warte tego, by sie tym dluzej przejmowac i martwic :) bo poki jestem zdrowa i moi bliscy tez sa wszystko jest OK. czego Wam tez zycze 🌼 🖐️

Gość ojojoj ...
dzięki🌼 jak narazie nie jestem chora. Ostatnio przeszłam większą anginę ale jest teraz ok tylko te głupie przyziemne problemy :( ale to tez chyba zalezy od charakteru. Ja ogolnie jestem osoba ktora sie strasznie wszystkim przejmuje, wiem ze to jest zle no ale niestety...Mam to po mamie:O

brak pracy=brak kasy=brak szansy na wyprowadzke ojciec debil kolejne zapalenie zatok problemy z ma krucha psychika=probemy w zwiazku .....poza tym zycie jest piekne

Gość hgjilk
brak kasy to zawsze :o

Gość ojojoj ...
starajmy sie myslec pozytywnie i dazyc do rozwiazania chociaz czesci problemow. Tego sobie i Wam zycze;) Dobranoc🌼

Gość sdfvxfxzgvxgfzs
teraz? pełno słodyczy u mnie w domu i jak się im nie poddać skoro się odchudzam??? Już 7 kg na minusie

Gość Po studiach bez pracy
Mnie dręczy to,że skończyłam studia i od 8 miesięcy nie mogę znaleźć pracy, w mięsnym przecież pracować nie będę. Z praca jest po prostu jakaś masakra teraz:(

Gość Flavio
ja nie wiem co zrobić żeby się kochać z taką jedną piękną blondynką. albo chociaż się na nia spojrzec. ona mnie nienawidzi.... :(

Gość a ja mam taki ze sie
zastanawiam jaką fryzurę sobie strzelić. Może mi podpowiecie?????????????????

Gość Po studiach bez pracy
Zarządzanie i marketing I stopnia, marzę o mgr ale to kosztuje na UG:( a wiadomo jak nie pracuje tyle czasu to skąd mam mieć kasę, znam angielski, chciałabym nauczyć się hiszpańskiego, ale wszystko kosztuje, to takie błędne koło. Na dzień dzisiejszy nie stać mnie nawet na głupi kurs, czy szkołę policealna która kosztuje min. 150zł miesięcznie... Jestem beznadziejna:(

Gość podstępna kuciapa
- nie moge sie ogarnac i skonczyc studiow :( - problemy zdrowotne, dosc liczne - mieszkam z toksyczna matka - nie jestem pewna mojego zwiazku