Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandrha

czy to normalne???

Polecane posty

Gość kasandrha

Mam "wciągnięty" jakby jeden sutek do środka, a u drugiej piersi sutek jest normalny, czemu tak?

Gość Józefin
Niektórym ludziom sutki nierównomiernie się podniecają.

Gość ojojojojoj
nie strasz jej po nocy.Badanie jak najbardziej ale czesto spotyka sie brodawke jakby lekko wciagnieta. Jesli nie ma zadnego zgrubienia, zaczerwienienia, wycieku powinno byc ok.Ale wizyta jak najbardziej wskazana.

Gość kasandrha
właśnie byłam na usg już trzy razy, bo boli mnie ta pierś, ale ginekolog powiedział,że pierś będzie mnie boleć, bo mam tam jakieś zwapnienia czy coś nie pamiętam, ale o sutku nic nie mówił, w sumie ja też, teraz tak się zastanowiłam,że to nawet głupio wygląda....

Gość ojojojojoj
zwapnienia to tez nie tragedia, choc raczej piers nie powinna bolec przy zwapnieniu.

Gość kasandrha
No nie wiem, może coś pomyliłam z tym zwapnieniem, ale mam w niej mnóstwo twardych gruczołów, które cholernie bolą po dotknięciu, czego w drugiej piersi nie ma, ta struktura jest jakby łagodniejsza, a w tej jakbym nosiła woreczek z grochem:) jasne,że to nie tragedia pod warunkiem,że ta pierś jest naprawdę zdrowa, martwię się,że może jakiś rak sutka, głupoty mi przychodzą do głowy i zastanawiam sie czy gin dobrze zbadał pierś pod sutkiem....:(

Gość ojojojojoj
w takim razie zamiast zamartwiac sie , zmien gabinet ginekologa.Zrob jak najszybciej nowe Usg , badz mammografie (zalezy ile masz lat) .Nowy lekkarz, nowe sojrzenie. Na pocieszenie powiem Ci, ze czesto taka strukture maja piersi choc nie powinno bolec :-)

Gość kasandrha
ojojojojoj dzięki za radę, chociaż ten gin cieszy się dobra opinią wśród kobiet, są do niego takie kolejki,że trzeba czekać na wizytę po pół roku albo czasem dłużej zależy. Mam 23lata Zawsze mi pomagał....

Gość ojojojojoj
to mammografia dla Ciebie jest za wczesna. Moze masz taka strukture piersi.Ja bym poszla jeszcze do innego. Uspokoisz sie, jesli potwierdzi diagnoze.Po co sie zamartwiac niepotrzebnie. Dobrej nocy Ci zycze,

Gość kasandrha
dzięki wielkie:*