Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EleanorRigby__

Zawaliłam studia...

Polecane posty

Gość EleanorRigby__

Pół roku temu zawaliłam studia na własne życzenie. Przeżywałam wtedy trudny okres w życiu, wszystko sypało mi się na głowę, sprawy na uczelni zeszły na drugi plan, bo nie byłam w stanie się na niczym skupić wobec narastających problemów. No i stało się. Pod koniec kwietnia nagle przestałam chodzić na zajęcia. Wiem, że to nie było rozsądne, w końcu byłam już na II roku i do tej pory radziłam sobie całkiem nieźle, ale przechodziłam kolejny etap buntu, ucieczki, czułam się zagubiona i bezsilna wobec muru, jaki stawia wobec nas rzeczywistość. Teraz mija już prawie pół roku i powoli zabieram się za naprawianie swoich błędów. Pracuję, żeby zarobić na powtarzanie semestru, chodzę na psychoterapię. Jest mi bardzo ciężko i żałuję, że tak postąpiłam. Tęsknię za uczelnią, za nauką, za kolegami. Już wkrótce 1 październik, a ja spędzę go w pracy.Na studia wracam dopiero wraz z semestrem letnim, więc przede mną kilka miesięcy, które muszę jak najlepiej wykorzystać. Ciężko z tym wszystkim ...

Gość EleanorRigby__
Wiem, że moja wina i nie mam prawa się żalić na swój los, ale tak cholernie mam ochotę się komuś wygadać...chociaż anonimowo...

Gość EleanorRigby__
Podobno nie jest, ale mimo wszystko, smutno mi z tego powodu. Rodzice przestali we mnie wierzyć, ciągle mają do mnie pretensje, że straciłam tyle czasu, który mogłam inaczej zorganizować.

Gość odette
No cóż- nikt nie jest idealny. Wytrzymasz. Dobrze, że jednak jakoś się pozbierałaś. Powodzenia. 🌻

no to trzeba teraz zaufanie odbudować. Pójdziesz teraz do pracy,zarobisz na studia. Pokażesz rodzicom,że jednak potrafiłaś naprawić swój błąd i oni też już spojrzą na to z innej strony. To się teraz najbardziej liczy.

Gość DO ElanorRigby___
Życzę Ci jak najlepiej, żeby wszystko Ci się ułożyło. Czy Ty masz chłopaka ?

Gość michelle ma racje
ja tez zawalilam - co prawda niestety az 2 lata na wlasne zyczenie, mloda bylam i glupia, olałam egzaminy. ale poszlam do pracy. przenioslam sie na zaoczne i za tydzien mam obrone pracy dyplomowej :) mama zaczela znowu we mnie wierzyc i jest ok ;)

Gość PROŚBA DO michelle ma racje
Życzę Ci powodzenia na obronie pracy dyplomowej. Mam do Ciebie prośbę. Pokaż tu zdjęcie Twoich bosych stópek. Jestem facetem, bardzo lubię oglądać bose kobiece stopy.

Gość michelle ma racje
moje bose stópki nie są do publicznego ogladania, sorry ;0

Gość michelle ma racje
ale mogę Ci pokazać moją wilgotną cipke

Gość PYTANIE do michelle ma racje
Czy naprawde pokazesz tu swoja cipke?

Gość PYTANIE do michelle ma racje
Czy masz chłopaka ?

Gość michelle ma racje
dziękuje temu,który mi życzy powodzenia na obronie pracy dyplomowej

Gość zmotoryzowany Witoldzik
Studiować, mozesz do kiedy chcesz o ile Ci komisyjnie matury nie cofną! Ale to dopiero po interwencji kuratorium. Czy przeskoczysz studia o rok do przodu czy też dwa w tył to różnicy, żadnej nie ma!