Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AfricaPoznań

Mam zamiar rozpalić Dziewczynę na maxa, ale w nią nie wchodzić. Dobry pomysł, ?

Polecane posty

Gość AfricaPoznań

Niedługo mam się spotkać z dziewczyną poznaną przez internet. Bardzo dużo ze sobą piszemy. Jestem pewny iż jest atrakcyjna.. Nakręcamy się już wzajemnie na seks, ale obydwoje wiemy, że lepiej byłoby poczekać, bo dzięki temu będzie większa szansa na związek. ... Uknułem sobie takie rozwiązanie, że będę się bardzo starał ją na maxa rozkręcić pieszczotami w ubraniu. Następnie ją rozbiorę i strasznie pieszczotami.. ale tak, żeby nie doszła. Dodam, że nie umie się sama zaspokoić. Potrzebuje do tego faceta. Wiem, że nie pójdzie z byle kim do łóżka, więc ?? Dobry pomysł, żeby pomóc w rozbudzeniu uczuć ? MAM ZAMIAR Z SEKSEM POCZEKAĆ ok. DWA MIESIĄCE. Jeśli ktoś ma lepsze pomysły to prosze o radę.

Gość To ja jestem tą dziewczyną
Mam 95 lat, jestem słodka. Jak się spotkamy, to się przekonasz. Całusy w Twojego pytonka Basia

Gość AfricaPoznań
Nie no. Mam jej zdjęcie. Rozmawialiśmy też przez telefon. Jeśli to nie ona to nie podejdę do niej wcale.. Bierzemy pod uwagę tylko taką ewentualność, że ona jest śliczna i sympatyczna. Pytanie dotyczy sytuacji w łóżku. O tym rozmawiamy w tym poście.

Gość AfricaPoznań
Proszę o radę atrakcyjne Kobiety. Jak by to na was podziałało ?

Gość waldek wrocław
Obciagne Ci za darmo

Gość buba ruba
O Matko! Ale z ciebie imbecyl!

Gość AfricaPoznań
tylko boję się, że jak nie będzie seksu przez te dwa misiące to będę musiał codziennie walic konia. A ja już mam sporo włosów na palcach dłoni. Sam nie wiem co to będzie za kilka miesięcy ? Najwyżej się będę depilował.

Gość ollleeee
dziwic sie że ktos taki tylko może przez internet kogos poznac

Gość aga577
Sex to nie wszystko

Gość amelka13579
Jak chcesz ją rozgrzac to wez na palce troche takiego żelu i posmaruj wiadome miejsce, dobre ruchy i ja tak rozgrzejesz ze masakra. Mnie jak moj chłopak wysmaruje to jestem w siodmym niebie i tylko prosze zby przestal bo nie wytrzymuje przyjemnosci http://www.sexishop.pl/daring-super-sliski-p-785.html