Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iosjkdisjdfijsid

jakie kierunek lepszy..

Polecane posty

Gość iosjkdisjdfijsid

za tydzien pierwszy weekend na stdiach... brat mi zamieszal w glowie jesli chodzi o kierunki.. Jestem dziewczyna Co lepiej wybrac, administracje czy logistyke ??

Gość BARDZO DOBRA RADA
wybierz swoją cipke

Gość truskawkowy koktajl
szczerze ani jedno ani drugie ale z dwojga zlego logistyke a o karierze w administracji nie marz bo tam szukaja glownie po prawie

Gość ollleeee
ty lepiej naaucz sie dobrze po polsku pisać a nie myśl o studiach

Gość zielonooka skorpionica
czy na logistyce jest matematyka?

Gość iosjkdisjdfijsid
wstałam dopiero laptop lezy mi na brzuchu i nie bede starala sie pisac nienagannie bo jakis frustrat się tego czepia. p.s. gdzie sa twoje akapity itd ?:) własnie co z tą matmą na logistyce? Wiecie co od dawna myslalam o administracji, a jedno slowo brata wstrzasnelo mna i zaczelam się zastanawiać.. mam czas do konca tygodnia z decyzją i chyba juz się zdecydowalam..

Gość bad romance123
nie przesadzajcie z tą administracją, to wcale nie takie złe studia. Oczywiście wszystko zalezy od uczelni, która się kończy. Ja studiuję administrację na Uniwersytecie Ekonomicznym i jestem bardzo zadowolona, ze swoim wykształceniem ekonomiczno-administracyjnym będę mogła znaleźć pracę nie tylko w urzędach, ale też różnego rodzaju firmach i o swojej przyszłości myślę pozytywnie. Autorko na jakiej uczelni te studia?

Gość iosjkdisjdfijsid
nawet nie przestudiowałam kierunków, jak ja się na coś upre to tylko brat mi potrafi przegadac:) dziś albo jutro się wybiore do dziekanatu oddac podanie

Gość mmmmmmmmmmmmmmmkikaaaaaaaaaaaa
jakie przedmioty sa na logistyce? ja studiowałam administracje i jest pełno absolwentów administracji bez pracy :O ja tez nie mam pracy a teraz robie podyplomówke z resocjalizacji

Gość mmmmmmmmmmmmmmmkikaaaaaaaaaaaa
ja studiowałam zaocznie na UW

Gość iosjkdisjdfijsid
no niestety pracuje, mieszkam z narzeczonym itd i bede na zaocznych

Gość iosjkdisjdfijsid
z deszczu pod rynne.. po resocjalizacji znam wiele osob ktore zapierdzeilaja na produkcji bo pracy nie ma..

po administracji czeka Cię w najlepszym wypadku praca w Urzędzie Miasta, praca w budżetówce to z reguły praca po znajomościach, tudzież nawet po ogólniaku, jeśli wcześniej będziesz na stażu. u nas do Zusu, Urzędzu Miasta, Urzędu Marszałkowskiego itp, stażystów biorą masowa, miejsca zawsze są i wezmą prawie każdego kto chce tam iść, z zatrudniej gorzej. praca bez możliwości rozwoju, od godziny do godziny. bierz logistykę, ale pracy tak naprawdę nie ma po większośco studiów :(

Gość iosjkdisjdfijsid
TRANSPORT I LOGISTYKA Przedmioty ogólne: Filozofia Podstawy socjologii i psychologii społecznej Historia gospodarcza lub geografia gospodarcza Język obcy Przedmioty podstawowe: Makroekonomia Mikroekonomia Matematyka Statystyka Informatyka-podstawy Ekonometria Etyka w biznesie Prawo cywilne Prawo handlowe Integracja europejska Podstawy analizy ekonomicznej Międzynarodowe stosunki gospodarcze Finanse i bankowość Marketing Negocjacje w biznesie Rachunkowość-podstawy Podstawy zarządzania Ekonomia wprowadzenie Przedmioty kierunkowe: Polityka społeczna Metody wyceny projektów gospodarczych Polityka gospodarcza Historia myśli ekonomicznej Ekonomia matematyczna Prognozowanie i symulacje Finanse publiczne Przedmioty specjalnościowe: Organizacja przedsiębiorstwa transportowo-spedycyjnego Podstawy logistyki Zarządzanie łańcuchem dostaw Europejska polityka transportowa Logistyka międzynarodowa Systemy logistyczne Logistyka zaopatrzenia Logistyka produkcji Logistyka dystrybucji Gospodarka materiałowa i magazynowa Ekonomika transportu tyko tu sa wszytskie z wszytkich:D

Gość yoladna be cooll
po administracji mozesz robic wszystko i nic.... wiec wg mnie jest to do niczego ;-) logistyka podobnie nie wiem czy znajdziesz prace... Proponuje pojsc na prawo.... Wcale nie jest tak ciezko.... Jestem juz na 3 roku i daje rade. Oczywiscie w gre w chodzi tylko panstwowa szkola. ja akurat studiuje na Uam-ie

Gość zmotoryzowany Witoldzik
Idź na psychologię albo medycynę, a potem psychiatria!

Gość yoladna be cooll
hmmmm jestem na 3 roku i od 1 roku bylam sekretarka w kancelarii adwokackiej... Pracuje tam do dzis tylko ze teraz juz pomagam mecenasowi w róznych sprawach, zabiera mnie ze soba na rozprawy pisze pozwy..... I zamirzam isc na aplikacje adwokacka własnie, lub sedziowska.... A teraz juz wcale nie jest sie tak trudno dostac

Gość iosjkdisjdfijsid
właśnie logistyków potrzebuja w firmach dzisiatki a w biurze po kilku osobach. Moj brat jest rozrywany przez firmy produkcyjne zeby u nich pracowal.. i mowi ze wiele przyjmuja mlodych dziewczyn po logistyce.. ze jest zapotrzeboiwanie i bedzie, on jest po dobrych dziennych studiach moj brat jest zwiazany z jakoscią ( mgr inz.) więc zaawsze praca powinna sie dla mnie znalesc:)

Gość yoladna be cooll
zadne turystyki i rekreacje Co po tym chcesz robic?? Agroturystyke prowadzic czy jak?? Bez sensu

Gość iosjkdisjdfijsid
po administracji jest licencjat a po logistyce inzynier.. no turystyka to nie bardzo

Gość iosjkdisjdfijsid
nad spejcalizacją sie jeszcze zastanowie ;)

Gość xasiax31
a co myślicie o resocjalizacji? czy można dość prace po tym kierunku?