Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_kacyk

jakies domowe sposoby na...

Polecane posty

Gość lady_kacyk

glowa mi peka, mam strasznego kaca po wczorajszej imprezie a musze siedziec w pracy, znacie jakies sposoby, zeby sie podleczyc?

Gość woda po kiszonych
ogórach albo kapuście ....:D mi pomaga 🖐️

Gość kooooootas
nie wiem czy nie jest teraz za późno już, ale ja zawsze jak mocno zapiję to przed snem łykam sobie aspirynę jedną i pije dużo wody. Rano czuję się jak nowy. Na przyszłość pamiętaj ;)

Gość na kaca
tylko jakies bardzo tluste jedzenie, dla nie zbawienny jest kebab i trzymaj sie

Ja zawsze piję rosołek pomaga i oczywiście ogromną ilość wody:):):) Weź kilka witamin C alkohol ją wypłukuję z organizmu dlatego najlepiej wziąć 2 tabletki przed imprezą i rano znowu 2

Ja zawsze piję rosołek pomaga i oczywiście ogromną ilość wody:):):) Weź kilka witamin C alkohol ją wypłukuję z organizmu dlatego najlepiej wziąć 2 tabletki przed imprezą i rano znowu 2

- jajecznica na sniadanie - pic duzo kefiru, wody - proszki przeciwbolowe - dobra metoda jest lykanie glukozy (tabletki w aptekach) - w trakcie picia i rano, a jesli wczoraj sie zapomnialo to dzis tez Ci pomoga

Gość aha i achh
dużo wody i zielnoej herbaty

Gość lady_kacyk
prochy wzielam, jessoo dzwonil telefon, boje sie odebrac. tez macie takie leki na ostrym kacu? ;P

znacie jakies sposoby, zeby sie podleczyc? " sok z kiszonej kapuchy,do tego Powerride lub inny izotonik na ból łba ibuprom lub jakiś ibum ... po południu idż do maca i zjedz jakiegoś Wieś Maca minie ci z wieczora :)

Gość lady_kacyk
oprocz kaca chyba sie zatrulam, bo od samego wina nie powinnam sie tak czuc. to chyba tatar, bo na sama mysl o tym, ze go wczoraj jadlam robi mi sie niedobrze...

Gość lady_kacyk
heheh. na mnijeszy kacu u mnie jest tak, ze do 13 trzyma, a od 13 zaczynam w miare normalnie funkcjonowac, tylko troszke sie poce. wtedy unikam ludzi, choc to trudne na openspejsie :)

Gość lady_kacyk
regres, chyba skocze po ten sok z kapusty, na dole sprzedaja w butelkach

to wez sobie urlo na zadanie po pozytku w pracy to i tak chyba z Ciebie nie bedzie

Gość lady_kacyk
odpada, jak to bedzie wygladac? poza tym mam tyle roboty, ze nie wiem w co rece wlozyc. koledze urodzil sie syn i go zastepuje. ja pierdole, co za nieodpowiedzialnosc... czy tylko ja tak mam w wieku 27 lat?

Gość lady_kacyk
dzieki za podpoweidzi wszystkim tu zebranym i wyrozumialym ;)

a co zazylas? musisz wrzucic kwas askorbinowy albo wlasnie w aspirynie jak ktos radzil albo jakis rozpuszczalny typu alka seltzer, pij duzo wody i czekaj az organizm usunie toksyny

Gość dsfsdfsd
jak wymiotuje na kacu to biote KROPLE ŻOłądkowe. POmagają jak ręką uciął:)

Gość lady_kacyk
lece na dol w takim razie po: sok z kapuchy, witamine c i aspiryne. jak to nie pomoze, to sie poddaje i spadam do domu.

Gość Zurek, jajka (poniewaz zawie
raja duzo waznego bialka, ktore alkohol wyplukuje z organizmu), krfir, herbata czerwona (jesli takowa posiadasz, lagodzi ona skutki spozycia alkoholu, jesli nie masz to kup, nie jest droga), wypij tez troche soku z kapusty. Jesli bardzo boli Cie glowa, ozesz rowniez lyknac sobie pyralgine (to dosyc silny i niedrogi lek przeciwbolowy jeden z najmocnijszych bez recepty) chyba, ze masz w domu ketonal :) no i to wzystko :) czekaj az minie :)

Gość lady_kacyk
sytuacja sie chyba stabilizuje. telefon dzwoni a ja konsekwentnie nie odbieram. nie umialam sie wyslowic w sklepie, wiec chyba nieodbieranie telefonow to najlepsze wyjscie. hmm, sok z kapusty jest calkiem niezly...

hardcorowy dzień sobie zapodałaś;P następnym razem w trakcie picia pamiętaj żeby zaopatrzyć się w 2kc i nie będziesz musiała przezywać takich męczarni w pracy:)

Po co tyle piłaś? Nie umiesz odmówić? A jak ktoś Cie bedzie chcial przeleciec to też nie odmówisz?

Gość masda
chuje bez rozumku ona juz dawno kaca wyleczyla i jeszcze 100 razy sie schlala 💤

po co tyle piłaś? nie umiesz odmówić? --> z pewnością takie pytania pomogą, zdarza się każdemu! w takiej czy innej sprawie.a takie złośliwości to nie na miejscu chyba...

Gość krokusek111
ja szukałem na forum infoo sposobach na kaca i fajnie że się uaktualnia wątki niż smieci kolejnymi niepotrzebnymi