Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ona*25

Cykl 60 dni Brak okresu , plamienia POMOCY :(

Polecane posty

Witajcie .... Mój problem morze wydać się nieistotny i nie ukrywam że momentami sama się śmieje z tego co moja wyobraźnia potrafi namalować ale jednak ...... Chodzi o sprawy menstruacyjne. Przez ok 3 -3,5 roku brałam antykoncepcję hormonalną. Ok 5 miesięcy temu odstawiłam bo mój chłopak wyjechał i stwierdziłam - a niech sobie mój organizm odpocznie. Tak też zrobiłam. 1 miesiączka - krwawienie z odstawienia pojawiła się tak jak zawsze w terminie 4 dnia od zakończenia opakowania 2 miesiączka - normalna , ale nie pojawiła się po 28 dniach lecz po ok 38 dniach (dodam że moje cykle przed braniem tabl. nigdy nie były regularne i tabletki niestety ich nie wyregulowały mimo długie okresu ich zażywania) 3 miesiączka podobnie Teraz czas na 4. Niestety powinna była się pojawić pod koniec sierpnia na początku września. Mamy 22 wrzesień i nic. Boli mnie niby brzuch podobnie jak na okres i od paru dni mam brązowe plamienia ale to nic związanego z okresem Sexu nie było, były tylko pieszczoty bo niestety ja już tabletek nie brałam a mój chłopak przyjechał tylko na chwilę więc brak zabezpieczenia sprawił że wzajemnie ulżyliśmy sobie w mniej hmm "inwazyjny" sposób" Więc penetracji nie było No i ja teraz się schizuję bo niby sexu nie było, ale brak miesiączki, plamienia, cykl trwa juz prawie 60 dni i nie wiem co jest grane Do lekarza dopiero 28 wrzesnia to jeszcze tydzień a mnie stres normalnie zżera Aha uprzedzę niektóre pytania nie jestem gorącą 16 mam 25 lat Jak myślicie co może być tego powodem proszę pomóżcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować