Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ababababaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ciąża

Polecane posty

Hej, mam na dziś @ jeszcze nie ma- mam nadzieje że tak zostanie. Robiłam w poniedziałek test- negatywny, czy nie zrobiłam go za wcześnie? Boje się dziś zrobić kolejny

za wcześnie- możesz powtórzyć dzisiaj albo za dzień dwa jak @ dalej nie będzie. Ja zrobiłam w dniu spodziewanej i jedna krecha, dopiero na drugi dzień pojawiła się słaba druga.

Nie, nie było żadnego cienia

a ja zrobiłam na dwa dni przed @ .1szy test wyszedł cień cienia, a w 2gi dzień przed wyszła słaba druga kreska, potem była beta;) najlepiej iśc na betę jesli jesteś w ciąży na pewno wykaże.

poczekam do piątku bo @ mam zawsze co 28 do 30 dni, dziś jest 28. Boże jak ja bym chciała żeby nie przyszła. Nic na razie sie nie zapowiada, brzuch nie boli. Piersi bolały od piątku do wczoraj dziś zero bólu.

Ja robiłam 6 dni po spodziewanej, podobno wtedy jest najwiarygodniejszy... tak podpowiedział wujek google ;)

Gość ...///...
mnie akurat piersi bardzo bolaly..i mialam wrazliwe sutki jak zaszlam w ciaze

Gość Reisza
Mnie też bolały bardzo piersi... zaczęły jakoś 7dni rzed terminem @ i tak już zostało do 3-4 miesiąca.... Test robiłam 5 dni po terminie spodziewanej @. Ale pamiętaj, że każda ciąża jest inna.

Gość ...///...
tak, ja sie zgodze,ze kazda jest inna ale często slysze,ze dziewczyny maja bol piersi ;) w kazdym razie zycze powodzenia bo nie ma nic piekniejszego na swiecie niz wiercący sie dzidzius w brzuszku :)

Dziękuje bardzo. Moja siostrę w ogóle nie bolały piersi, nie miała kompletnie żadnych dolegliwości w ciąży, poza brakiem @. Łudze się że ja też tak mam

Gość Reisza
życzę radosnych wieści :)

ja też nie miałam, wręcz przeciwnie byłam przekonana że lada moment dostane @, więc trzymam kciuki i powodzenie ;)

Hej, mam takie pytanie...Okres spóźnia mi się 9 dzień. Wczoraj byłam u ginekologa i powiedział mi, że jestem albo przed okresem albo w ciąży. Zrobił mi USG ale oczywiście nic nie wykazało bo jest jeszcze za wcześnie. Dał mi Luteinę, która podobno ma przyśpieszyć okres, albo podtrzymać ciąże. Jeśli okres nie pojawi się do końca tygodnia mam zrobić test ciążowy. Oczywiście nie mogłam wytrzymać i zrobiłam go wczoraj wyszedł negatywny. Ostatnio miesiączkowałam regularnie ale mam zespół policystycznych jajników i nigdy nic nie wiadomo..Co o tym sądzicie? Czy powinnam jeszcze powtarzać test?