Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredkadooczu

DZIEWCZYNY NATURALNE PAZNOKIETKI CZY TIPSY?

Polecane posty

Gość kredkadooczu

jesli chodzi o tipsy to french manicure zadny kolorowych pierdół. Co preferujecie z tych dwóch?

Gość htrs
naturalne nie?

zdecydowanie wole naturalne paznokcie kiedys czesto nosilam tipsy, ale nigdy wiecej juz takiej glupoty nie zrobie, bo paznokcie po nich regenerowaly mi sie przez dlugi czas, byly zmasakrowane..

ja raz zrobiłam sobie żele (na studniówkę) i żałuje. co prawda ślicznie były zrobione, trzymały ponad miesiąc ale moje paznokcie po ich zdjęciu (co wcale łatwe nie było) były strasznie zniszczone. miękkie, rozdwajały się itp itd. Dlatego szczerze mówiąc naturalne są lepsze. ;]

Gość HELP! MEE...
mi po tipsach musiały odrastac od nowa, te po tipsach cały czas sie łamały i ok pol roku miałam krociutkie paznokcie obcieta zaraz kolo opuszka palca. A robilam sobie je na slub. Jedyny i ostatni rez

Gość Madziulka_1984
miałam kiedyś tipsy, potem żele... i już nigdy się na nie nie skuszę, nawet na ślubie będę mieć naturalne. ciężko wyglądają, nawet perfekcyjnie zrobione szybko odrastają i nie ma bata, że zawsze uzupełnisz je w porę. do tego niszczą paznokcie, co widać po zdjęciu :( jakieś 4 miesiące mi dochodziły do siebie po żelach. poza tym większość facetów, z któymi rozmawiałam woli naturalne zadbane pazurki niż tipsy

Ja też stawiam na naturalność i wchodzą w to tez paznokcie naturalne ;) Tipsów nigdy nie miałam, ale też nigdy nie chciałam ich sobie zrobić... Bo jakoś niespecjalnie mi się podobają. Nałożyłam jednak niedawno u stylistki lakiero-żel i jest super :) Słyszałyście pewnie o manicure hybrydowym - znam różne opinie na jego temat, ale jednak pozytywne przeważają i ja się do nich dopisuję ;) Jeśli chciałybyście o nim podyskutować albo dowiedzieć się gdzie w Kraku je robiłam to piszcie na nike.19@interia.pl.