Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roch 2000

Czy warto

Polecane posty

Gość Roch 2000

umówić się jeszcze raz z kobietą która na pierwszym spotkaniu wspomina o byłym? Czy lepiej zastosować moją zasadę czyli już więcej jej nie zobaczyć?

Gość warto sie spotkac
to troche niepowazne, zeby na pierwszym spotkaniu od razu z bylymi wyjezdzac, ale wiadomo, pierwsze spotkanie, moze chciala zebys wiedzial ze juz kiedys z kims byla, zebys nie byl potem zly czy zaskoczony - faceci roznie czasem reaguja, niektorzy musza byc pierwszymi. Moze chciala pokazac ze jest doswiadczona albo pokazac ci ze faceci sie nia interesuja/interesowali. spotkaj sie z nia i zobaczysz czy to sie zdarza czesciej i w jaki sposob ona tego bylego wspomina. Jesli ciagle do niego wzdycha to na pewno to zauwazysz. A jezeli sie po prostu popisuje, to pewnie i tak jej przejdzie i moze bedzie ok. Daj szanse.

Gość moskala
hmm ja jakoś ogólnie nie chciałabym jakby mi facet na 1 randce o ex opowiadał ( w ogóle bym wolała nic nie wiedzieć) ale jeśli wydaje się ok ja bym dała szansę, tylko gdyby ta laska cały czas opowiadała o byłym to bym dała sobie spokój bo to by świadczyło o tym, że raczej jeszcze jej z nim nie przeszło

Gość Roch 2000
OK, dzięki za rady, są bardzo sensowne