Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apaszkafistaszka

Powiedział przez sen

Polecane posty

Gość apaszkafistaszka

nie kocham Cie Aga. Powinnam to sobie wziaść do serca? :(

Gość apaszkafistaszka
czesto zdarza mu sie gadac jakies bzdury takze nie wiem czy brac to na powaznie?

Gość apaszkafistaszka
on ma chyba kobietę u siebie w Afryce, bo on jest czarnoskórym obywatelem Gabonu

Gość apaszkafistaszka
dlatego pytam czy olac czy sie przejmowac

Gość odpowiem......
może miał na myśli inną Agnieszkę :D a tak na powaznie nie rób z tego wielkiego halo ....co najwyżej w żartach powiedz do faceta że ciekawe rzeczy opowiada przez sen :D

Gość ja powiedziałam kiedyś
najbardziej na świecie kocham andrzeja :/ mój facet ma inaczej na imię, a z żadnym Andrzejem nigdy nic mnie nie łączyło do tej pory nie wiem co mi się sniło

Gość anikaaaaa
wiesz mój mąż kieys wołała przez sen swoja była żone... po 5 latach od rozwodu/... :) wiec po prostu mi sie smiac chciało. nie wiem co mu sie sniło. sen to sen i nie ma odzwierciedlenia.. co innego jak ktos mówi po pijaku...(po tzrezwemu sie mysli po pijaku mówi :) wiec tutaj bym sie zastanawiała...ale sen? nie amsz powodu chyba do obaw. a moze sniło mu sie ze jak powie komus ze cie nie koch to ty np wyjdziesz z ciezkiej choroby??? jakies zcary czy cos? :) sny są głupie:)

No cóż... Sen to sen, nad tym człowiek nie panuje. Ja myślę, że nie ma co popadać w panikę - bez przesady;) A jak jesteś zaniepokojona no to może po prostu z nim pogadaj...