Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariuszzzzzzz

odezwanie sie po randce

Polecane posty

Gość dariuszzzzzzz

zalozmy ze znam sie z widzenia z pewna laska, proponuje jej randke, albo spotkanie, ot, 1.5 godzinki przy drinku lub piwku i potem ustalamy ze oboje chcemy sie znowu zobaczyc :) i co dalej? czy moge odczekac powiedzmy 5 dni z jakimkolwiek kontaktem, czy tez obowiazkim sa czule sms'y juz tego samego albo nastepnego dnia? bo ja bym wolal zadzonic 4-5 dni po pierwszym spotkaniu i umowic sie na kolejne ale wydaje mi sie, ze dziewczyny na to inaczej patrza i jak nie nie odezwe przez dwa dni to juz bede rozpaczaly a potem sobie ubzduraja ze i tak zly bylem a jak sie odezwe po 5-ciu dniach to beda juz udawaly niezainteresowane? :D chodzi mi - mowiac w innych slowach - ze ja wole zeby znajomosc rozwijala sie wolno, ale kobieta moze to odebrac jako brak zianteresowania

Gość dziewczę z kaf
Dziwna logika. Znajomość może się rozwijać powoli i z codziennym kontaktem..nie musisz pisać czułych smsów, wystarczy że po prostu będziesz utrzymywał kontakt, co za problem zadzwonić i po prostu spytać, jak minął dzień, czy też napisać niezobowiązującego smsa? Dla mnie to jest oczywiste, że jak ktoś jest mną zainteresowany to chce wiedzieć, co u mnie, dąży do kontaktu.

Gość ldhlsd
jak chcesz nadać takie tempo znajomości, to nic nie stoi na przeszkodzie, że kończąc pierwszą randkę umawiasz się na następną (tzn. ustalacie, że się znowu spotkacie) i określasz mniej więcej czas kontaktu , np. zadzwonię do ciebie z końcem tygodnia. Wtedy Ty masz swoje 5 dni a ona wie na czym stoi, nie zacznie wariować, ze nie piszesz zaraz po spotkaniu. Wydaje mi się, ze to bezpieczne dla obu stron.

Gość dariuszzzzzzzzz
dzieki ldhlsd :) banalna odpowiedz, ale jakze prawdziwa i prosta, tzn z pewnoscia tak bedzie najlepiej

Gość anusssss
faktycznie - jesli naprawde masz zamiar odezwac sie po tak dlugim czasie to lepiej ja uprzedz o tym bo dziewczyna sie wykonczy i zamiast wspominac dobrze wasze spotkanie zacznie analizowac co bylo nie tak itd albo sama zacznie ciebie zasypywac wiadomosciami itd roznie to bywa wiec lepiej uprzedz

Gość anusssss
faktycznie - jesli naprawde masz zamiar odezwac sie po tak dlugim czasie to lepiej ja uprzedz o tym bo dziewczyna sie wykonczy i zamiast wspominac dobrze wasze spotkanie zacznie analizowac co bylo nie tak itd albo sama zacznie ciebie zasypywac wiadomosciami itd roznie to bywa wiec lepiej uprzedz

Gość proszę o wypowiedzź
powiem szczerze, tak masz racje - uznamy to za olew i nie odbierzemy już telefonu po tych 5 dniach. Po pierwsz po randce trzeba napisać miłego sms z podziękowaniem za miły wieczór a po 2 dniach napisać cokolwiek (lub zadzwonić) a po 5 umówić się na kolejne spotkanie

Gość michasia03
a dlaczego same skrajnosci podajesz? albo 5 dfni ciszy, albo od razu czule smsy? co to ma byc?:O nie ma niczego pomiedzy? np dzieki za spotkanie bylo milo, moglibysmy to jeszcze kiedys powtorzyc?