Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hirek271

kazda kobieta jest taka??

Polecane posty

Gość hirek271

przepraszam za slownictwo ale naprawde jestem wkurwiony...jestem z dziewczyna od roku...pieprzymy sie bardzo czesto...ona zawsze ma orgazm bo ma tzw.kobiecy wytrysk i nie moze tego ukryc...swoja droga to bardzo fajne:-)...wczoraj jakos rozmowa zeszla przez przypadek na naszych bylych partnerow...ona powiedziala mi ze byla ze swoim ze wzgledu na sex bo w lozku byl rewelacyjny...poczulem sie jakbym dostal policzek...dlaczego chwali swojego bylego przy mnie w taki sposob?? swoja droga to niezly skurwiel z niego bo namowil ja do aborcji...od wczoraj mam straszny wkurw na nia za to co powiedziala...nie wiem jak sie mam do tego odniesc...prosze o wypowiedz kobiety..co z Waszego punktu widzenia miala ona na mysli??

to po cholerę o tym gadaliście? trzeba było uciąć rozmowę na ten temat i żyć własnym życiem. teraz sobie myśl co chcesz, faktów nie zmienisz...

Gość nadawal sie tylko do ruchania
trzeba bylo nie rozmawiac

i wlasnie dlatego nie pytam nigdy mojego chlopaka o byle dziewczyny. niektorych rzeczy wole po prostu nie wiedziec. i on nie ktorych tez nie powinien wiedziec. po co sie potem zastanawiac i porownywac....

Gość hirek271
tak jakos wyszlo...sam nie wiem dlaczego...wiem ze jest jej ze mna dobrze ale po tej wczorajszej akcji to sam nie wiem co mam myslec...zastanawiam sie dlaczego tak powiedziala?? mam takie dziwne uczucie ze jak nastepnym razem bedziemy sie pieprzyc to powiem ze pewnie nie jestem taki dobry jaj ten jej byly:-)

Gość hirek271
ja jej nie pytalem...sama powiedziala ze byla z nim ze wzgledu na sex...to tak w glupiej rozmowie wyszlo...chcialbym wiedziec czy mozna to jakos zalagodzic bo widze ze ani jej ani mi nie jest przyjemnie po wczorajszej rozmowie...jestem strasznie na nia wkurwiony za to ze chwali tego skurwiela

ciesz sie, ze nie sprowadza cie tylko do penisa. jak bardzo cie to uwiera, to porozmawiaj z nia o tym

Gość bardzo normalne
dziwny jesteś koleś gdy facet zdradza kobietę to tłumaczy że z tamtą to był tylko seks i że nie mamy sie wkurzać i nie być zazdrosne... a jak laska mówi że tamten koleś to nie było nic poważnego, nei kochała go, ale chodziło o seks...to nagle typowy facet-samiec się obrusza.... i o co Ci chodzi ? urażona męska duma ? zabolało że kobieta też może traktować seks jak sport a partnera jak obiekt seksualny ? a może zabolało że w ogóle miała jakiegoś zaganiacza przed Tobą ? co Cię boli jej brak uczuć czy to że ma potrzeby seksualne i nie wstydzi się do tego przyznać ?

"ona powiedziala mi ze byla ze swoim ze wzgledu na sex bo w lozku byl rewelacyjny" Miała na myśli to, że była z nim TYLKO ze względu na seks. A z Tobą ma i seks i co innego. Każda kobieta ma ochotę na taki epizod tylko czysto fizyczny, takie czyste rżnięcie bez tej całej otoczki... Nie każda ma na tyle odwagi, żeby wprowadzić to w życie. W sumie - ciesz się - bo Twoja ma to już za sobą. Ma porównanie i wie, że czyste rżnięcie jest fajne, ale na długo nie wystarczy. Szczególnie jak się ma nieco więcej niż 20 lat.

Gość bardzo normalne
idioci z was chcecie by laska była jak lelija, czysta dziwica ale z umiejętnościami rasowej prostytutki...no ale jak za bardzo sie zna na rzeczy i lubi seks to was też to onieśmiela i zaczynacie czuć obawę i wstręt.... czy wy w ogóle wiecie czego chcecie od nas kobiet ?

Gość hirek271
nie drazni mnie to ze ruchal ja tam jakis...wiem ze mnie kocha ale dlaczego do kurwy nedzy mowi mi ze on byl rewelacyjny w lozku skoro mi mowi to samo?? nie ma dwoch rewelacyjnych ktos do chuja musi byc byc lepszy...i teraz nie wiem czy sie zapytac jej o to kto jest lepszy...nie wiem czy to ma sens..czy ciagnac ten temat czyu dac sobie spokoj bo kocham ja i nie chce sie klocic o takie pierdoly...a co do meskiej dumy...to teraz jest jak najbardziej urazona!!!! widze ze kobiety to trzeba tylko ruchac i nic wiecej...

pewnie,że wiedzą! otóż ja Ci zaraz wszystko wytłumacze musi być dziwicą wyedukowaną ale ta edukacja musi się pewnie kończyć na cosmopolitanie,filmach i bananie:D

Gość hirek271
wy chyba nie wiecie o co mi chodzi...nie przeszkadza mi ze dymano ja wczesniej, ze spala z ilomas tam facetami...chodzi mi o to dlaczego mi tak powiedziala ze on byl rewelacyjny?? przeciez mnie kocha a takie rzeczy chyba bola?? ciekawe jakby ona sie poczula gdybym powiedzial ze moja byla jest zajebista w lozku i zajebiscie ciagnie pale...was kobiety to nie rusza??

Gość hirek271
i co teraz zadna sie juz nie wypowie??????

Szukanie - jemu chodzi o to, że wychwalanie byłych, przy obecnych ogólnie jest w złym tonie... to tak, jakby on zaczął opowiadać teraz, jaką to super dupą była jego ex i jak to nadal ma z nią mokre sny

Gość hirek271
czyli uwazasz ze to calkiem normalne z jej strony...i mam sie cieszyc ze jest ze mna??

ja tez. to byl jedyny element, ktory ja przy nim trzymal, easy. ciesz sie, ze jest z toba zamiast szukac sobie problemow

dlatego niech sie nastepnym razem zastanowi jak gleboko chce prowadzic rozmowe jak nie jest nastawiony na to co moze uslyszec :p

Gość hej-hej
wiesz co, teraz to już przepadło, musisz się zapytać do końca, bo będzie cię to męczyć i jeszcze wpłynie to na wasz seks, satysfakcję z niego. hm. nie wiem czemu to powiedziała, jest po prostu chyba niedelikatna. no cóż...

Gość hirek271
no ok...tylko ze teraz jest takie dziwne uczucie miedzy nami...mamy o tym dzisiaj porozmawiac...jak mam to zalagodzic?? co mam jej powiedziec??

jak masz z tym problem, to sie poprostu zapytaj czy dobrze jej z toba, chociaz odpowiedz jest jasna z tego co piszesz

Wychwalanie ex jest rzeczywiście nie najlepszym pomysłem... Jednak poza oczywistym nietaktem i dyskomfortem związanym z usłyszenia takich słów od parnera/parnerki są jeszcze te pozytywne aspekty ze szczerej rozmowy na te tematy: - można się wiele dowiedzieć o przeszłości, która wyjasnia zachownia obecne - mniejsze zdziwienie dlaczego tak partner/ka reaguje a nie inaczej - można na podstawie takiej wiedzy odpowiednio reagować na sygnały płynące z sypialni (poprawić, zmienić coś) jesli się przestanie zwracać uwagę tylko na minusy - plusy zrównoważą to z nawiązką. Ex jest tylko ex. Ale wpływ na to, jaki jest parner/parnerka teraz - miała/miał niebagatelny. Warto znać te mechanizmy. Dla samego siebie.

wy chyba nie wiecie o co mi chodzi...nie przeszkadza mi ze dymano ja wczesniej, ze spala z ilomas tam facetami...chodzi mi o to dlaczego mi tak powiedziala ze on byl rewelacyjny?? przeciez mnie kocha a takie rzeczy chyba bola?? ciekawe jakby ona sie poczula gdybym powiedzial ze moja byla jest zaj**ista w lozku i zaj**iscie ciagnie pale...was kobiety to nie rusza?? a co poczuł byś satysfakcje gdyby skłamała i powiedziała,ze jej były był kretynem i sex z nim też był do dupy?? wyszło by na to,że ona też jest idiotką,bo była z nim bez powodu! no i co z tego,że było fajnie? no i co z tego,że sex z nim był zajebisty? teraz jest jej dobrze z Tobą!I z Tobą ma ten zajebisty sex! nie liczy się "pierwszy" tylko ostatni!! więc zamiast doszukiwać się problemów ,to ciesz się,że to z Tobą jest ,a tamten był dla niej tylko częścią ciała fiutem znaczy sie:D

moze jej sie wymsknelo, nie wydaje mi sie ze chciala Cie urazic, ale zawsze mozesz zapytac sie co mial na mysli i jak sie z tm czujesz

Gość minoduesp odwrócone
ej weźcie się nie czepiajcie. rozumiem już was po trochu faceci, chcecie być najlepszymi partnerami seksualnymi dla swojej kobiety, tak? a jeśli nie jesteście to lepiej nie wspominać przy was o swoich byłych? męska duma itd.? juhuu

oj wielkie mi rzeczy poproś ją tylko żeby nie porównywała Cię ze swoim byłym i tyle! nie ma co się unosić,bo on jest przeszłoscią,a przez to możesz spieprzyć to co jest