Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brońmy Elżbiety Radziszewskiej

Co to jest homofobia?

Polecane posty

Gość Brońmy Elżbiety Radziszewskiej

Gdzie jest kurwa wolność słowa! Ludzie! Demokracja jest zagrożona! Ludzie nie dajmy sobie zamknąć ust! Pytam się kurwa co to jest ta homofobia! Czy kurwa człowiek nie ma prawa być homofobem!? Jak mi się kurwa nie podobają czarne włosy to mam prawo to powiedzieć! Jak nie popieram dewiantów seksualnych to też mam prawo to powiedzieć kurwa mać! Homoseksualne lobby z SLD i Napieralskim chcą nam zamknąć usta! Ludzie brońmy demokracji! Pedały do gazu! Precz z homoterrorem! Precz z homofaszyzmem!

Gość hej-hej
Zamknij się, oszołomie, z tymi pedały do gazu!, bo tylko psujesz wizerunek normalnych ludzi, którzy są przeciwko homo.

Gość noc dodać nic ująć
zgadzam się w 100% " Zamknij się, oszołomie, z tymi pedały do gazu!, bo tylko psujesz wizerunek normalnych ludzi, którzy są przeciwko homo." To ciekawe czemu Napieralski miał takie wysokie poparcie w wyborach prezydenckich skoro jest tylu normalnych ludzi? Precz z SLD! Precz z Napieralskim!

Gość 24576
Napieralski precz!!!

Gość hej-hej
akurat coraz więcej jest ogłupionych, którzy tolerują sami nie wiedzą co!! 😭

Gość nigdy nie zagłosuje na SLD
zgadzam się z nimi co do jednego, rodział państwa od kościoła to jedyna rzecz w której się z nimi zgadzam, ale reszta? przecież oni chcą nam ograniczyć wolność słowa! według nich każdy z nas powinien lizać dupę homoseksualistom i nikt nie ma prawa ich krytykować! ludzie otwórzcie oczy!precz z homoterrorem!