Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mapka z drogą do szkoły

praca z przyrody

Polecane posty

Witam Potrzebuje dla dziecka (1 klasa podstawówki :( ) mapke w której będzie zaznaczona dokładna droga z domu do szkoły Ma na niej byc skala i legenda oraz wszystkie mijane ulice i budynki ,znaki topograficzne Gdzie moge to znaleźc ? szukałam juz na google map i na innych ale wszedzie jest zwykła mapa A NIE TAKA Z LEGENDA I topografią Pomózcie bo to jest obowiazkowa praca

matko boska takie zadania dla pierwszoklasistów, no poziom widzę się podnosi w polskich szkołach ;)

to ma być wydrukowane z netu :) wiem ze to smieszne ale wydaje mi sie ze to zbyt trudne dla takiego dziecka Moze inne nie ma komputera albo internetu i co ? ale co mam zrobic ? powiedziec pani ze nie umiałam w necie znalezc ? :D

to jest z akcji Bezpieczna droga do szkoły Podsumowanie na koniec tematu

ej wlasnie... co oni tym dzieciom zadają.... z netu i z netu tylko, zero wkladu wlasnego

Gość ja wiem jak wiem
wejdz na zumi, kliknij wyznaczanie trasy, wpisz.. a potem poptarz na gore tam bedzie mapa, satelita,hubryda

ZUMI odpada Tam nie ma topografii ani legendy To ma byc zwykła mapa z legenda i oznaczeniem kilku mijanych obiektów i skala Zumi pokazuje zbyt dokładnie w hybrydzie i satelicie a za mało w zwykłej Chyba wydrukuje jej zwykła mape z google bo juz mam dosc .Najwyzej recznie jej legende dorysuje pod spodem Dzieki za dobre checi

Gość kkadu
a skąd będziesz wiedziała w jakiej to skali rysujesz?:)