Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inicjatorka klubu przegrańców

Wpisujcie się kafeterianie

Polecane posty

Dlaczego uważacie, że Wasze życie jest na 99,9% przegrane? Ja zacznę: 1) mam niebezpieczną i bezczelną rodzicielkę (mam, czyli ona niestety jeszcze żyje) 2) mam 26 lat, a nigdy nie miałam normalnej pracy (tylko staże), poza tym myślę, że nie nadaje się do żadnej pracy 3) jestem niesamodzielna 4) we wielu sprawach się nie orientuje 5) mam nieprawidłowe relacje z ludźmi 6) nigdy nie miałam faceta (nie byłam nawet na randce) 7) tkwię we wrogim mi środowisku (rodzina, sąsiedzi) 8) zwykle nie jestem lubiana (ciągnie się to od wczesnego dzieciństwa) 9) mam osobowość unikającą, fobie społeczną, inne lęki oraz jestem nadwrażliwa 10) nie wiem, czy skończę swoje studia (choć został mi rok do skończenia) 11) moje zdrowie jest pod znakiem zapytania (...) i to chyba na tyle...

bo o tym, że nie mam żadnego kursu zrobionego i że nie znam języków za dobrze nie wspominam, bo to są problemy najłatwiejsze do rozwiązania...

Wpisuje się do klubu. 1. Spędzam całe dnie na kafeterii i marnuje tu pół życia 2. Nienawidzę swoich koleżanek z pracy, starych, wrednych belferek 3. Za dużo piję alkoholu 4. Opieprzam się, jak jestem sama w domu

-ojciec pijak do tego chyba chory psychicznie -brak pracy, brak perspekyw na prace -2 letni zwiazek w ktorym boje sie zaufac bo ktos juz zrobil mnie w ch**ja -ciagle porownywanie sie do ex mojego chlopaka:( -zyciowa nieporadnosc -brak wiary w siebie -jak to ujela autorka topiku mam,,osobowosc unikajaca"

zapomniałam dodać: mam 2-letnią przerwę w CV i już przez to będę miała przesrane na rynku pracy ;(

Gość szafalov
Ale macie necika i pakujecie mózgownice na kace, a to droże, niż pieniądze marne na stażu, który stratą czasu jest i wyzyskiem! Nawet składka ZUS na ubezbieczenie zdrowotnie nie idzie, gdzie uszkodzić se zdrowie można na całe życie. Polska patologia jednym słowem!

Gość do szafalov
naucz się pisać poprawnie, bo nic nie da sie zrozumiec z tego co napisales i miej pojecie jak juz chcesz sie wypowaidac- akurat skladki na stazu sa odprowadzane

szafalovie srednio zrozumialam sens twej wypowiedzi. ale jesli chodzi ci o staz to juz odbylam wiec spier***

Gość dzh
- piję za często - jestem tragicznie leniwa - jestem uzależniona od internetu i hazardu - mam zdecydowanie za dużo długów -moja firma przestaje przynosic dochody -mam krzywe zęby i milion innych kompleksów

Gość podnoszę66666666
upppppppp

Gość dupa blada niwata
jw

Gość klklklpo
To jesst jakies forum - glosy sumienia, czy moje wyrzuty sumienia. Ja bywam leniwa, osiagniecia zerowe etc, i dobrze mi z tym. Slonce swieci. I fajnie jest.

Gość do klklklpo
beztroska jesteś ;) albo ściemniasz coś? :)

Gość seksuolożka Ania
to są geny neutralne - rządzić nie chesz, ani nie chcesz by Tobą rządzili . . . albo aspołecznośc lekka i stworzenie do pracy samodzielnej, a nie w grupie!