Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Mami82 Dopiero od 20tc miałas mdłości? Ja takich wielkich nie mam, wieczorem mnie czasem zemdli ale to tez nie zawsze.

no mniej więcej od 20 a w pierwszej ciązy wogóle nie miałam tak więc każda ciąża jest inna :) nie sugeruj się objawami innych kobiet bo to co mają jedne nie koniecznie musi u ciebie wystąpić prosty przykład z mojej 1 ciąży: mdłości-brak, biegunka-brak, zaparcia-brak, zachciewajki-brak, brzuszek-pojawił się w 31tc w obecnej ciązy: mdłości-od 20tc, biegunka-pierwsze tygodnie max do 5, zaparcia-zaraz po biegunce i tak do około 20tc, zachciewajki-brak, ale odrzuciło mnie od kawy i ryb a jedno i drugie uwielbiam, brzuszek-od około 20tc a teraz już olbrzym (33tc) więc jak widzisz jedna kobieta, ciąże z tym samym facetam a kompletnie inny przebieg :)

Ja też uwielbiam ryby, a jak ostatnio zjadłam, to mi tak bylo niedobrze, że troche ją zwróciłam i tez mnie odrzuciło ale od kawy na szczęście nie, a raczej ja pijam mleko z kawa :P 1/4 kawy a 3/4 mleka :P

no ja to piłam pół na pół z mlekiem a kawa z ekspresu ale i tak mnie odrzuciło i to tak strasznie że nawet gościom kawy zrobić nie moge bo na sam zapach biegnę do wc :D

Gość neko_chan
czesc dziewczyny, mam problem... sama nie wiem czy to mozliwe zebym byla w ciazy, raczej w to watpie, ale moze macie wieksza wiedze ode mnie :) Otoz 20 sierpnia odstawilam tabletki anty ktore bralam 2 lata. Dostalam po nich okres normalnie tak, jak powinnam z odstawienia. Potem nastepna miesiaczka powinna wystapic 16go wrzesnia, ale jej nie bylo i wtedy poszlam na calosc z chlopakiem bez zabezpieczenia, bo mowie, ze i tak dostane pewnie jutro okres. Nie dostalam, a minelo juz 12 dni i NIC. Nawet nie czuje zeby sie okres zblizal, co wiecej cera mi sie poprawila i mam idealnie gladka a zawsze przez @ mnie wysypywalo... Czy jest mozliwe zeby po odstawieniu tabletek cykl sie rozregulowal tak bardzo, zeby owulacja wystapila wtedy, kiedy normalnie dostaje okres? kurde.. zyje w stresie, bo nie bardzo planuje dzidzie... tzn jakby byla to juz trudno :) ale moj chlopak sie strasznie stresuje - on nawet nie chce o tym slyszec :) piszcie co sadzicie!