Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredkaxdd

OGLADACIE TOP MODEL? WZIELI TO SZTUCZNĄ PASKUDE PAULINE PSZECH

Polecane posty

Gość kredkaxdd

A TA ŁĄDNA RUDA ODPADLA MASAKRA!!! CO TO ZA PROGRAM GÓWNO!

Gość odpowiadam jako wywołany
Program ma być w zamyśle głupi i wzbudzać emocje niczym frytka w "dżakuzi" :D

Gość bo ma wzbudzac emocje
sadzac po twoim poscie im sie udaje:D stad tez przeszla ta prostaczka Zuza

Gość odpowiadam jako wywołany
Nie trudno zagrać ludziom na emocjach wystarczy zrobić coś obrazoburczego i często powielać np rzucić kupą w jakiś element publiczny :O.

Gość kredkaxdd
ta zuza wyglada lepiej niz ta pszech, ta dziewczyna wogle nie pasuje tak jak ta striptierka ale tamtej rozumiem chca dac szanse moze ją ktos zauwazy zmeni swoje zycie chociaz wiadomoz góry ze modelką nie bedzie, ale jak mozna kosztem dziewczyny ktora ma w sobie predyspozycje nie przepuscic a wziasc takiego lachonka

Gość cos o ludziach z kafeterii
nie przesadzaj bo ta Pszech ładna jest a od ciebie autorko na pewno ladniejsza...szkoda że wzieli tą matke ;/ 23 latke brzydka jest jak krowie pole :( mogli ją wywalić a zostawić tą ladną rudą z ostatniej grupy :/

Gość xdsfcdsvfsd
Przech jest sliczna, zepsuta tylko wlosami.. :) zuzka- wkurza.. striptizerka - jest slodka piękna i taka titititritiiti :) taka misia do przytulenia :D krupa - ma nos jakby codziennie po razy walila nim w sciane :D i to mowie ja- KOBIETA :d

Gość kredkaxdd
pszech ma twarz bez wyrazu, nie nadaje sie na modelke a jedynie na promocje w supermarkecie ruda byla sliczna szkoda ze odpadla:(

Gość rypadeło
a wiecie, że ta Pszech to zmieniła nazwisko???? no kiedyś nazywałą sie Paulina Pszechuj :o

Gość omg poważnie?!?!
buahhahahaha :D:D:D

Gość Lennnka Lennka
ta co tanczy na rurze jest mało charakterystczna za to charakterystne te ala lady gaga zuza - lobuz taka paulina popielska czy jak jej tam co robi z siebie sierote taka Kasia z krakowa jesssu jak śliczna i jakie usta ;) innych niekojarze ale fakt że wzieli kilka przecietniat a powinni tą rudą a nie wzieli jej bo była zbyt normalna

Gość mnie wkurza ta zuza i
według mnie nie jest ładna. Za to ładna jest ta Pamela. Jak ona ostatnio mówiła, że inne dziewczyny są takie ładne przy niej, to ja aż się zdziwiłam, bo według mnie ona jest naprawdę piękna. I ładna jest jeszcze ta Kasia - co ma twarz jak aniołek, a kazali jej być diablicą i ta taka skromna dziewczyna, która mówi, że tam nie pasuje, nie pamiętam jej imienia. Też według mnie jest ładna.

Gość no ale przecież po co
ale beznadziejna :o http://modelki.plejada.pl/3242,info,emilia_pietras,uczestniczki_detal.html matka polka ... chyba żadna z lasek nie jest taką prostaczką jak ona i taka brzydka blee

Gość WKURWIONY FACET
NIE WKURIWA WAS TA JEBANA ZULA??? MNIE ona zajebiscie wkurwia

Gość no ale przecież po co
mnie nie wkurwia a podnieca, chciałabym miec seksik z taką laską i pewnie niejedna laska by chciała i facet też