Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzzzz

Szukam psychologa psychiatry w Londynie

Polecane posty

Gość izzzzz

moze byc ciezko ale czy ktos moze mial stycznosc z psychologiem w Londynie albo slyszal o jakims dobrym lekarzu

Gość izzzzz
widzer ze rzeczywiscie jestes siurem a jak chcesz wiedziec to nie dla mnie ten psycholog

Gość Ewaldi
jeżeli ktoś szuka psychologa w Londynie to dla mnie to jest poważna sprawa , nie znałem tego gościa ale podobno był świetnym fachowcem i w woj. małopolskim miał swoją firmę stolarską i setki zamówień ale nagle ktoś jego namówił aby pojechał do Londynu i bez sensu , nie mając zleceń normalnie strzelił sobie samobója , rodzina za transport zwłok do Polski zapłaciła ponad 5 tys. zł. a na pogrzebie nawet ksiądz płakał , tu miał prawie wszystko , nie miał żony i rodziny i może to był problem, że był łysy , nie wiem co i dlaczego ale strzelił sobie samobója :( też pracowałem w Londynie , było ciężko ale nie miałem zamiarów samobójczych , coś ludźmi kieruje dziwnego i faktycznie potrzebują rozmowy z psychologiem

Gość Aneczka 3456789
Hej ja chodze do psychologa,ale w Szkocji

Gość Aneczka 3456789
Ale musi być Polski czy może mówić po Angielsku ja chodze do Szkotki jestem zadowolona tzn czuję się lepiej

Gość Ewaldi
zapytam się inaczej, co sprawia że Polacy poszukują namarów do psychologów w Londynie lub na wyspach , czy Polacy są aż tak słabi psychicznie, że potrzebują pomocy psychologa ?

Gość Ewaldi
Polak w Polsce jakoś nie potrzebuje rady psychologa i radzi sobie sam ale żeby w UK potrzebować pocieszenia i jeszcze za to sporo zapłacić ?

Gość Ja znam
baaardzo dobrego. Nie taki bardzo tani. Mowi tez po polsku, ale nie wiem jak Ci dac namiary bo nie chce sie ujawniac. Podaj Ty jakiegos maila

Gość Jusia222222
Ja znam wspaniałych terapeutów! Wyleczyli mnie z fobii której w Pl nie umieli przez 15 lat dać rady! wejdz na ich stronke na fcb http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=159074140789828 Jutro sa ustawienia:)!

Gość Claudia87
Ja polecam fajnego psychologa online i porady są w przystępnej cenie dla mnie ok i pomaga jak na razie www.meritum.sos.pl

przecież psycholog i psychiatra to 2 różne historie!!!!

Gość dulinek33
Z tego, co wiem to jest bardzo dobry psycholog, ktory przyjmuje w polskiej przychodni http://www.medyk.co.uk/ ;) wartop zajrzec

Gość drzewkokk
Tak, tak w MyMedyk przyjume psycholog Renata Gorska - bardzo dobra terapeutka, moi znajomi chodzili do niej na terapie i sobie chwalą.

Gość beatrisdoti
Sama chodziłam na konsultacje psychologiczne w MyMedyk ;) Pani mgr bardzo rzeczowa, potrafi sluchac i doradzic

Gość gość
Idz do pcyhoterapeuty. Skąd przekonanie, że w Pl ludzie nie szukają pomocy?Potrzebuja porady, ale w Pl specjaliści są tak kiepscy, że się odechciewa. Jak nasz komunikatywnie angielski to idz do anglika, nigdy do pl lekarza.

Gość uladec55
zgadzam sie z wypowiedziami wyzej, w polskiej przychodni MyMedyk przyjmuj***ardzo dobry psycholog

Gość MyMedyk
Ja jestem bardzo zadowolona z polskich psychologów przyjmujących w Londynie. Od kilku miesięcy korzystam z wizyt u Pani Mgr Renaty Gorskiej. Podchodzi do ludzi z sercem, jest bardzo sympatyczna i bardzo pomaga. Rozumie problemy rodzinne, i problemy które tworzą się w psychice człowieka. Bardzo potrafi pomóc i wesprzeć jak i daj***ardzo przydatne rady w życiu codziennym i nie tylko. Jest specjalistka do której można zgłosić sie z każdym problemem.

Gość angelwhite
http://przestrzen-pomocy.pl/psychologowie.html - polecam Panią Lenę. Wspierała mnie przez czas żałoby po mamie, pomogła się pozbierać i wrócić do codzienności. Gdy znajomi mówili "będzie dobrze", ona potrafiła wysłuchać co czuję naprawdę i pomogła mi to poukładać w głowie, poradzić sobie z tęsknotą. Świetny psycholog z niej!

Gość gość
no w samym Londynie to nie wiem czy znajdziesz, a jak nawet to cena w funtach raczej nie zachęca. Poszukaj na stronie PRzestrzeni Pomocy jakiegos polskiego psychologa i umów się online z nim. Korzystałam z tego i wg mnie to najlepsze rozwiązanie.

Gość gość
A ja polecam pracę z psychologiem przez Internet. Osobiście pracuję z Panią Agnieszką (www.pydynowska.com) i jestem bardzo zadowolona :)

Gość bella341
Tutaj https://psychomedic.pl/psychoterapia-przez-skype/ jest idealne rozwiązanie. Terapia przez Skype. Uważam, że się sprawdzi, jeśli chcemy porozmawiać z dobrym specjalistą, który mówi po polsku. Taka forma terapii jest skuteczna.

Gość zuzia325
Zdecydowanie polecam również Przestrzeń Pomocy. Pani Sosinowska bardzo mi pomogła po bolesnym zakończeniu długotrwałego związku. Miałam wrażenie, że całe moje życie poprzewracało się do góry nogami, teraz w końcu udało mi się je poukładać.

Gość wika391
Najlepiej skontaktować się z Psychomedic. Ich terapia przez Skype jest skuteczna. Poza tym ceny są atrakcyjne w porównaniu do usług oferowanych w Londynie. Można się u nich zarejestrować pod nr +48 22 253 88 88.

Gość anaya22
Widzę polecacie psychologów online, więc i ja dorzucę trzy grosze i polecę Jagodę Zajączkowską z eporadnia.com. W moim przypadku stres emigracji połaczył się z zaburzeniami odżywiania, nieciekawe doświadczenie, ale udało mi się je przejść. Myślę, że terapia online jest dobrym rozwiązaniem nie tylko ze względu na język, ale i na wygodę (wiadomo jak to bywa z dojazdami w dużych miastach czy dojazdami do nich).

Gość marika42
Ja co prawda nie mieszkam w Londynie, więc mnie bardziej interesuje kontakt online i chciałam zapytać właśnie o e-poradnia.com, bo nie pierwszy raz widzę dobre opinie o nich. Konkretnie ciekawi mnie czy ktoś z Was prowadził u nich terapię dziecięcą? Będę wdzięczna za opinie :)

Gość gnasik3331
Zdecydowanie Psychomedic. Ceny są takie jak w Polsce. Wystarczy mieć komputer/tablet, dostęp do neta z Skype. Tutaj https://psychomedic.pl/psychoterapia-przez-skype/ jest wszystko opisane. Takie rozmowy naprawdę są bardzo pomocne.

Zdecydowanie polecam psychoterapeutkę Magdę Tchórzewską. Pomogła mi z wyjściem z depresji po wypaleniu zawodowym. Ona stacjonarnie przyjmuje w Wawie, ale wiem ze pracuje tez z ludźmi przez Skype. tel 501 199 034

Gość magdaaaa7
Widekonsultacje to super sprawa. Można odbywać taką rozmowę można odbyć gdziekolwiek się znajdujemy. Tutaj https://psychomedic.online/ sobie poczytajcie i zobaczcie jak to wygląda.