Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwaKoza

Wstydze się piersi

Polecane posty

Gość wstydliwaKoza

Wstydze się swoich piersi. Są bardzo małe, rozm. A. Tylko że. Że mi się podobają, ale wiem jaka jest nagonka na duży biuścik. A ja co z takimi poziomkami, na ulicy mi wstyd. Ogólnie fajnie że są małe, czy chciałabym większe, chcieć bym chciała, ale to że są małe nie przeszkadza mi aż tak do czasu jak pomyślę o moim potencjalnym partnerze,że mnie wyśmieje i jak widze spojrzenie innych na mój tyci biust... Nie noszę push up. Zwłaszcza że jestem typową gruszką więc rzuca się to w oczy...Mam wyraźną dysproporcje pomiędzy tym na dole a u góry... Lubie je, ale się ich wstydzę...

e tam, teraz juz nie linczuja dziewczyn z malymi piersiami:) odkad pojawila sie j. lo wszyscy patrza na duPe

Gość karolcia87........
zacznij nisic push upa albo zrob sobie operacje jesli ci to bardzo przeszkadza albo znajdz partnera ktory lubi male biusty nie kazdy facet lubi duze znam kilku takich ja mialam rozmiar c teraz schudlam i mam b tez mam kompleks z tego powodu wszedzie duze biusty i idealne bo sztuczne

Kochana a tego "rozmiaru A" jesteś pewna? :) Bardzo dobrze, że nie nosisz push upów, ale czy nosisz stanik w dobrym rozmiarze? On potrafi zdziałać cuda, ja dzięki niemu pozbyłam się wszystkich kompleksów dotyczących małego biustu. A nawet przestałam uważać, że jest mały, teraz jest prawie idealny :) Mierzyłaś się ciasno pod biustem i luźno w biuście? Nie patrz na innych, ważne, że Tobie się Twoje piersi podobają. Jeżeli Ty zaakceptujesz je na 100% i pozbędziesz się kompleksów, to dla innych też nie będzie to problem, najważniejsze, żebyś je pokochała i się ich nie wstydziła, a jesteś na bardzo dobrej drodze.

Gość wstydliwaKoza
:) no wszędzie masa duzych biustów a ja paraduje jak... nie wiem czy mam dobrze dobrany stanik ale fakt, podobają mi się no tylko świat nie kaceptuje kobiet z małym biustem dla mnie są -wiem, że takie okreslenie jak na dorosłą osobę zbyt mdłe- ale są no słodkie! ;) pozdrawiam drobnobiuściaste i nie tylko :)

Jeżeli chcesz coś poprawić i chcesz, żeby Twój biust wyglądał lepiej w staniku, nawet zupełnie miękkim, to możesz zmierzyć się tak jak wyżej pisałam i napisać co Ci wyszło, pomogę coś dopasować. Zaczną Ci się podobać jeszcze bardziej :)