Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u767irb

TAK BARDZO GO KOCHAM czemu on mnie tak potraktowal !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość u767irb
najprawdopodobniej mnie zdradzal, nie mam pewnosci 100% czy fizycznie , ale spotykal sie z nia, i pisal, smsmy i dzwonil :( Masakra, jestem rozczarowana, minelo juz tyle czasu, a ja nadl w to nie moge uwiezyc. Od miesiaca nie sypiam :(''''''''

frajer, kazdy facet to frajer.. trzeba byc czujnym.. zdrada fizyczna czy psychiczna- jest ZDRADA przeciez facetowi podziękuj że moglaś się przekonać jakim jest szmaciarzem, zdrade można teraz nazwac przyslugą..

Gość Ewaldi
aż trafisz na właściwego, który się zechce ustatkować emocjonalnie a teraz prawdopodobnie będziesz trafiać na facetów, którzy skaczą z kwiatka na kwiatek

Gość u767irb
5 lat mam skreslic :((((( podbno chial sie ze mna zareczyc . Ja mu teraz w nic nie wierze, nie ufam mu wcale. Jak ja mma mu to wybaczyc, nie ejstem w stanie, ciagle o tym mysle, cagle to do mnie wraca

Gość Ewaldi
podobno chciał się zaręczyć przez ostatnie pięć lat jak powiadasz i skoro zaręczyn nie było to już nie będzie , wiem że szkoda lat straconych ale już nie masz co czekać , to przeszłość

Gość u767irb
to jest straszne , nigdy mnie tak nikt nie skrzywdzil, nigdy sie tak zle nie czulam, nie moge dac sobei rady. Kocham go i nienawidze jednoczesnie. On sie nie rpzynaje do zdrady :( mowi, ze z nia pisal i tyle , ze czul sie neidowartosciowany , ale to go nie suprawiedliwia

Gość u767irb
ostanio wlansie chial , ale o wszyskims ie dowiedzalam i wszysko sie rozsypalo :( ja wyje z bolu , oszukiwal mnie , mowiac ze mnie kocha, za moim plecami pisal i umawial sie z inna , i ejszcze z nia dla mnie pierscionka szukal:( nie wierze

Gość Ewaldi
nie można jednocześnie kochać i nienawidzić , sama podejmij decyzję czego chcesz

Gość kupię ci chechłacz
ojoj dziecinko, nie płacz, no czemu tak cię potraktował, bo on cię nie kocha. Bo miał cię w dupie, bo chciał gdzie indziej zamoczyć, bo go kutas swędział. A ty z dupkiem jesteś i rozpaczasz strasznie, no przestań.

Gość u767irb
jakby "umarl" jakby go juz nie bylo tak sie czuje

Gość nienawidzefacetow:(
hej, nie tylko Ty trafilas na dupka :(

Gość u767irb
chyba mozna , tez keidys myslalam, ze sie tak nie da, ale sie da niestety . Kiedys myslalam inaczej, keidys bylo to wszysko dla mnie takie proste. Juz nie jest. To po cholere byl z emna rpzez tyle czasu, po co klamal mi w oczy .