Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozalineczka

jak można być takim durniem??

Polecane posty

Gość Rozalineczka

od jakiegoś czasu w związku miedzy mną a moim partnerem nie układa sie za dobrze, ale na litość boską jak kobieta jest chora to pasowałoby ją odwiedzić mimo wszystko prawda?? jak byłam u lekarza to wiedział miałam dac znać jak juz bede coś wiedziec, dzwonie a tu cisza... myślałam że chociaż łaskawie odbierze telefon bo jak twierdził sie martwi była godzina 18, wkurzyłam sie po chwili i napisałam smsa że myślałam ze sie choc troche martwi i takie tam i że jak widac jestem sama wiec pewnie tak już zostanie. Nie dostałam odpowiedzi, dopiero ok 22, że sama nie jestem i że przeparasza. A ja sie nic nie odezwałam przez cały wczorajszy dzień, jestem poprostu mega wściekła, on co prawda pisze, próbuje sie dodzwonić,wie że dostałam L4 bo dzwonił do pracy, wiec na litość boską wziął by dupe wsadzil do samochodu i przyjechał jakby mu zależało, prawda?? Dzis tez bede milczec...

Gość popisdeaddd
Wczoraj się urodziłaś? Faceci to durnie i trzeba im mówić łopatologicznie :o i dosłownie. Facet musi mieć jasny komunikat, bo nie zajarzy nigdy.

Gość Rozalineczka
boze ale skoro sie nie odzywam to chyba głupi by zrozumiał że coś jest nie tak:( mam go łaskawie prosić żeby przyjechał zapytać jak sie czuje??

Gość popisdeaddd
...ale mnie to mówisz? :o Jestem kobietą i wiem jacy faceci są, jełopy i pacany :D norma, norma, norma.

Gość ghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a ja też chora jestem i mój też się zbytnio nie przejmuje. nie odwiedzi mnie, nie spyta jak się czuję. po prostu im nie zależy. i już nie przesadzajmy, facet to nie 2-letnie dziecko. oni dobrze wiedzą co robią. jakby mu zależało tak jak na początku, to juz byłby u mnie.

A On pewnie nie pracuje i może w każdej chwili odebrac telefon jak równiez w każdej chwili wziac dupe, wsadzic w samochód i przyjechać:-O " myślałam ze sie choc troche martwi i takie tam i że jak widac jestem sama wiec pewnie tak już zostanie" mogłas sobie darowac tego nędznego smsa.

Gość co za idiotka
oskarzasz faceta ze mu nie zalezy, bo wydzwania do ciebie i do twojej pracy, a ty telefonu nie odbierasz zeby pokazac mu jak abrdzo cie zranil odpowiadajac na smsa po 4h? ja pierdole co za egocentryczna ksiezniczka :D bo on to juz problemow miec nie ma prawa? :D jesli koles madry to spierdoli bardzo szybko :D

albo jak się czasem nie odzywa ze dwa dni to się tłumaczy, że był taki zmęczony po pracy, że nie miał kiedy itp.ale gdy kolega szepnie słówko, to on leci na łeb na szyje do niego. powiedzmy sobie szczerze, że najwidoczniej im nie zależy albo stwierdzili, że my i tak wiecznie będziemy przy nich i jakoś nie chce im się starać.

Gość Rozalineczka
no tak sie skałada że jest na urlopie, a co do tego nedznego smsa to bez niego ani tyle by sie nie domyślił że coś jest nie tak:(

Gość co za idiotka
a najlepsze jak widze, ze znalazlo sie juz kilka idiotek co mysli tak samo skad sie takie infantylne dziewczynki biora?

Gość co za idiotka
albo zwyczajnie maja dosc fochow i waszego egoistyczego zachowania ;)

Gość Rozalineczka
no ale wytłumaczcie mi co mu nie pozwala przyjechac?? Duma, ambicja, czy co?? bo ja juz sama nie wiem

Gość popisdeaddd
Zauważmy, na początku związku jak jest? Gdybym była na drugim krańcu Polski, to przyjedzie, chce mi się ciastek o północy, jedzie na stację, kwiaty, randki itd. A potem? Ciastko, żeby w dupie ci się poprzewracało? Facet jeżeli zdobędzie, to odpuszcza.

Autorko a przepraszam na co jestes tak obłoznie chora?? Na "przeziebienie"? Bo z tego co widze to energii masz pełno na oczernianie swojego faceta.

nie jestem idiotką miła koleżanko. że ty akurat jesteś w szczęśliwym związku z facetem, który dba o ciebie to się ciesz, tylko nie wyzywaj innych, bo to świadczy o twoim poziomie. pewnie zaraz powiesz, że jak mi nie pasuje to mogę zerwać. owszem, mogę i się nad tym poważnie zastanawiam, bo mam dość durnych wymówek. zresztą przerabialiśmy już rozstanie i jakoś wtedy miał czas nawet w pracy, żeby się do mnie odezwać. nigdy moich smsów nie zostawiał wtedy bez odpowiedzi. teraz potrafi się przez 2-3 dni nie odezwać słowem, bo jest za pewny swego i myśli, że po kilku latach o kobietę się nie trzeba starać, ale ja już sobie na to nie pozwolę.

Gość Rozalineczka
infantylne? chyba nawet nie wiesz co to słowo znaczy:) a ja (nie bede wypowiadac sie za wszystkie panie) walcze o swoje, jeśli Ci sie nie podoba to trudno,taki mam charakter:)

Gość shazz
napisz mu sms o treści przyjedź, inaczej będziesz się tylko niepotrzebnie wkurzać na niego. niestety, ale kiedy kobieta jest podminowana większość mężczyzn woli się usunąć, bo diabli wiedzą co babie w złości do łba przyjdzie, lepiej nie ryzykować :P

Gość Rozalineczka
mam paskudnego wirusa, a pozatym lecze sie tez na co inne, i nawet zwykły katar może mi zaszkodzić, więc pozwolisz że jak mi podnosi ciśnienie to poprostu to napisze, czy dalej mam wszystko dusić w sobie

Gość Rozalineczka
do shazz No fakt pewnie masz racje:(