Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika87

Kto tak jak ja czeka?

Polecane posty

Gość Weronika87

Witam:) kto tak jak ja siedzi teraz w domku,i czeka na swojego meza jak wroci z pracy? moj pracuje do 15 tej... a ja sie nudze he he

Gość hdbfyeg7
ja czekam zeby sie odezwal co nigdy nie nastapi raczej...ehh...ale nie na meza.

Gość Kingston
A mój dopiero poszedł do pracy i wróci o 20;( a ja siedze sama i do tego ze zwichnietą noga:(;(

Gość Weronika87
Widze,ze jest nas troszke czekajacych na swoja milosc:) Jaka dzis macie pogode? u mnie przepieknie:) chociaz tyle;P

Gość Kingston
Własnie to jest piękne:) a jak ktoś pisze ze żałosne tzn że żal mu dupę ściska i jest sam!!! :)

Gość laleczka.
ja tez czekam bo dzis wolny dzien a on w pracy:( czekam do 14 wiec juz coraz blizej wg mnie to fajne ,miec na kogo czekac i nie jest to zalosne

Gość trąbka i organki
ja tez czekam...ale sama nie wiem o ktorej dzis skonczy, moze po 15 a moze nawet pozniej...Gdzie pracuje twoj maz autorko??tzn co robi?

Gość laleczka.
pogoda adna ale samej nic sie nie chce robic ja piore sprzatam akurat mamy remont wiec wroci z pracy do pracy

mój boże towarzystwo żałosnych bab sie zebrało:D porażająca głupota:D a same to własnie wy jesteście,bo nie potraficie egzystować bez czyiśc portek.śmieszne głupie istotki:D

Gość Kingston
Komuś żal dupe ściska lala lala lala hihi

Gość laleczka.
nie rozumiem twoich wypowiedzi ja tez pracue mam wolny dzien wec chce zeby moj facet byl szczesliwy ze po powrocie oze zjec ceply obiad i ze ktos na niego czekal to nie njest tak ze bez meza nie mozna zyc chyba nigdy na nokohgo nie cekalas bo myla c sie pojeca

Gość Weronika87
Moj maz ma firme z moim bratem,wszystko do budowania mieszkanek:)

Gość Kingston
No własnie popieram laleczke:)

Gość Weronika87
Laleczka,sluchaj takich jak ty tu nie potrzebujemy!!Żegnam!

a to niby czemu? że nei jestem psem warującym pod drzwiami jak ty który nie ma swojego życia i musi żyć zyciem faceta?ha ha ha:D moze ejszcze sie go pytasz czy z domu możeszz wyjśc i stawiasz obiad na stole na dźwięk złotego dzwoneczka? :D

Gość laleczka.
przeparaszam za literowk ale sie zbulwersowalam i szybko pisalam bo wkurzaja mnnie tacy ludzie to ze ty ne robisz czegos ne znaczy ze to jest nenormalne, wg mne to mile uczucie miec na kogo czekac i mec dla kogo prac czy sprzatac jestem ty[pem kury domowej ktorej sprawia to przyjemnosc

Gość Weronika87
Normalne ,ze obiadek zrobie i posprzatane juz mam,wiec usiadlam tu z wami:)

Gość laleczka.
Weroniko czy jaos tak a moge wiedzec co takiego napisalam ze powinnam sknczyc sie udzielac? wyrazam swoje zdanie na temat czy to zle?

nie móie ze żałosne jest robienie obiadu męzowi,sama swojemu codziennie gotuje. ale żal mnie ogarnia na takie puste istotki których treścią życia jest chłop i nic więcej. kopnie jedną z drugą w dupe któregoś dnai a ta sie powiesi bo sie okaże ze oprócz czekania NIC nie umie:D

Gość Weronika87
Piszesz mi ,ze facet powinien byc szczesliwy ,miec obiadek ...a myslisz ,ze co ja mojego glodze?!!!i tylko siedze z dlugimi pazurami i czekam na niego??!!

Gość laleczka.
nie jest trescia zycia boze swiety kobiety czy jesli macie inne zdanie odczucia to musicie atakowac jesli temat was ne dotyczy to po co piszecie zalozcie temat nie czekam na swoejgo meza nie jestem kmura domowa i tam piszczcie

Gość Weronika87
Afterfakt diabla...Mysle,ze jestes kobieta bez faceta i dlatego tak piszesz!

Gość laleczka.
weronika ja nie pisalam tego w takim sensie ze nic nie robisz pisalam to do tej osoby ktora twierdzi ze to glupie chyba mnie jie zrozumialas bo JA TAK JAK TY TEZ VCZEKAM NA MEZA W domu z obiadkiem itd dlatego ne rozumiem laczego mnie atakujesz

Gość Weronika87
laleczka,przepraszam:( myslalam ,ze to do mnie...

Gość laleczka.
ja gdy mam wolne nie musze isc do pracy an szkoly to ciesze sie ze wkoncu mohge poswiecic czas dla domu meza a z e owtsaje wczesnie to juz mam wszystko przygotoeqane wiec nie widze nic zlego w pisanu na forum z kobietami ktore robia podobne rzeczy wiec drogi droga artefakt diabla znikaj stad skoro ciebie nie dotyczytemat przykro nam ze twoje zuycie jest beznadzejne