Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak się skończyło

Jak to się u Was skończyło?

Polecane posty

Gość jak się skończyło

Czy któraś z Pań miała/ma taką sytuację: Wasz mąż jest wspaniałym, dobrym człowiekiem, we wszystkim Wam pomaga, jest troskliwy i opiekuńczy, ale... no właśnie, nie ma żadnych potrzeb seksualnych. Rozwiodłyście się, znalazłyście sobie kochanka, czy żyjecie bez seksu? Zaznaczam, ze chodzi mi o Panie, które uwielbiają seks, nie o takie, którym ta sytuacja by odpowiadała.

Gość Weronika87
Witam:) Co prawda ja nie mam takiego problemu ,bo moj maz jest bardzo goracym facetem:) ale stawiajac sie w twojej sytuacji ...bylo by mi ciezko tak zyc:( Sex jest czyms wspanialym odreagowaniem od codziennosci...

Gość gumowe lilie
a u Ciebie tak było? jak byłam młoda:P miałam 21 lat to spotykałam sie przez 4 m-ce z kolesiem, który rzadko kiedy mnie całował... o sexie nie było mowy:P odeszłam własnie z tego powodu, bo uwielbiam sex:)

Gość jak się skończyło
No właśnie mam taką sytuację :O To najlepszy człowiek na świecie i przecież go nie zostawię tylko z powodu seksu, bo wyjdę na idiotkę myślącą tylko cipą... No ale chyba jednak nią właśnie myślę :O Usycham, więdnę, czuję się nieatrakcyjna :(

Gość Weronika87
Kochana taz co on nie chce ?moze czeka az ty zaczniesz:) chlopy to lubia:):)

jak się skończyło, smutne jest to co piszesz, musisz ustalić przyczyne tego stanu rzeczy,

Gość jak się skończyło
Ja CIĄGLE zaczynam i to się robi upokarzające :( Jak nie zacznę, to nic z tego nie będzie :O Ile się można napraszać...

Gość jak się skończyło
Po prostu nie ma libido, do tego jest wierzący i przed ślubem nic a nic, a ja, durna, uszanowałam to i czekałam do nocy poślubnej :O

Gość Weronika87
To co piszesz,rzeczywiscie jest smutne:( Dziwi mnie tylko dlaczego taki jest...przeciez faceci to jak psy na kobiete;P bynajmniej moj,na mnie:)

Gość jak się skończyło
Dla niego seks mógłby nie istnieć :O A ze mnie kretynka, powinnam była się domyślić, że coś z nim nie tak :O

Gość Weronika87
Nie jestes ,zadna Kretynka tylko kobieta ktora wyszla za maz z milosci nie patrzac na sprawy lozkowe...To normalne.a moge wiedziec ile on ma lat?

a na przykład sprawdzałaś czy nie ma kogoś na boku albi\o zainteresowany jest swoja płcia??

Gość fyrasa
Mój były też taki był. Związek się rozpadł, ale nie z tego powodu. Jestem teraz z innym facetem, ten chyba nie wyobraża sobie życia bez tej przyjemności. Jest super, nie muszę prosić o czułość o dotyk bo to on prosi mnie na każdym kroku i jest git. Czasem muszę go jeszcze uspokajać, żeby się opanował. To jest super. Mówi ,że po ślubie nie wypuści mnie z łóżka-szaleniec, ale jaki słodki:-)

Gość jak się skończyło
Jest po czterdziestce. I przede mną z nikim nie sypiał :O A przecież faceci w jego wieku mogą po kilka razy dziennie :O Nie jest zainteresowany mężczyznami, kobietami zresztą najwidoczniej też nie :O Na boku nikogo nie ma, nie miałby jak tego ukryć, bo cały czas spędzamy razem.

Gość taki_jeden_facet
Hej wprawdzie jestem facetem ale w tej samej sytuacji. Wszystko zaczęło się 2-3 lata temu. Mimo moich prób - nic z tego nie wychodzi. Pozostaje samodzielne zaspokajanie się i pewnego rodzaju wstyd.... Nie życzę nikomu takiej sytuacji

Gość jak się skończyło
Mam 28 lat. Sama też się zaspokajam, ale to nie to samo, ja chcę czuć, że mój ukochany mnie pożąda, że mu się podobam :O Przepraszam za nadużywanie emotki :O , ale jest taka pełna wyrazu...

jasne, wspólczuję bo to nie to samo ,,, masz jakiś kontakt np. meilowy?

Gość sdfsdfsdafdsf
no nie !! takie laski to tylko sobie szukają chłopaka tylko do seksu! ździry! W życiu nie zostawiłabym chłopaka czy też męza z tego powodu. U niektorych jest tak, że jeżeli nie ma seku to wypad. i z chlopakami i z dziewczynami. nie znosze takich ludzi! koleś .. szukaj sobie dziewczyny ktora bedzie cie kochała a nie bedzie z tobą tylko dla jednego powodu.

Gość jak się skończyło
Dzięki, ale wolę się wygadać anonimowo na kafe :* sdfsdfsdafdsf - pożyjemy, pogadamy... też kiedyś miałam takie poglądy, jak Ty

Gość sdfsdfsdafdsf
A zmieniło się anonimowa? : P Oj.. ja bede wierna mimo wszystko.. na zawsze :) oby :D

Gość jak się skończyło
Obyś miała rację :D U mnie się JESZCZE nie zmieniło, ale wątpię, czy długo wytrzymam.

Gość nic dodac, nic ujac
"wyjdę na idiotkę myślącą tylko cipą... No ale chyba jednak nią właśnie myślę" :D

Gość jak się skończyło
Ależ nie mam z tym żadnego problemu, widocznie moja cipa upomina się o swoje prawa :D