Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reeeemixxxx

dziwne uczucie po spaleniu sie

Polecane posty

Gość reeeemixxxx

po jaraniu zielska mam dwie fazy najpierw smiechawe wiadomo, potem mnie ogarnia na całe ciało tak jakby orgazm :D :O:O i trwa to całe wieki az ze czasem az mam dość... :O nie wiem czy tylko ja tak mam, w towarzystwie jaramy i nikomu o tym nie mowilam wstydze sie troche wiecie ;/ czy to moze normalne jest to moze wlasnie to jets błogostan i euforia? nie wiem w takim razie ciekawe jak jest po heroinie? i skad ją wziać :P

Gość reeeemixxxx
czy fakt że budzę się potem z prezerwatywą w odbycie może mieć wpływ na moje odczucia po upaleniu? :)

Gość reeeemixxxx
kurde noi tak sie zastanawiam bo wtedy jestem bardzo podniecona i chyba naprawde przezywam orgazm bo czuje jak mi az z cipki cieknie i jest mokra :/ no ale chyba faceci tak nie maja nie zauwazłyam zeby im kutaski stawaly :P kurde nie wiem sama proszę o odp D::D:D ale nie powiem podoba mi sie to :P

Gość reeeemixxxx
Czy to, że całą cipkę mam poobcieraną i obrzękniętą (również w środku) ma jakiś związek z tym, że czasami to aż mam dość? :D

Gość reeeemixxxx
a wiem ze na początku jak paliłam nie mialam tak dopiero ostatnio :P

Gość reeeemixxxx
ja pierdole marycha to nie narkotyk... a podszywom dziekuje i mam nadzieje ze ktos mi odpowie bo nawet nie mam kogo sie spytac :/

Gość reeeemixxxx
chcialabym dac sobie w zyle kompot, ale nie wiem skad wziac..lubie miec pipe mokra i wyruchana wtedy.po jaraniu zawsze pcham sobie w dupe i cipe co mam pod reka.

Gość reeeemixxxx
marycha to nie narkotyk, mozna ja posiadac legalnie, kupowac legalnie, to nie narkotyk tepaki.

Gość Pan Biznesmen x64
ciekawe spostrzeżenie - marycha to nie narkotyk ;) baby to jednak tępe są :)

Gość reeeemixxxx
jestes załosny podszywie i widać masz ogromne problemy z sobą :P ale co tam i tak widać kto podszyw a ktoro nie wiec baw sie dalej tyle chciaż miej od swojego gównianego zycia. no wiec jest tu ktoś kto czasem lubi sobie zajarac? :D

Gość reeeemixxxx
dobra jakos w niektorych krajach jest legalna, na pewno robi mniej szkód niż alkohol czy papierochy,,, ale ja tu nie o tym :P

Gość reeeemixxxx
jak zajaram to lubię chodzić po dzielnicy i obciągać komu popadnie ;)

Gość odette
Ja czasem lubię zajarać, ale kadzidełko w takim uchwycie. Czuję wtedy fajny zapach w całym pokoju. Czy to normalne? Czy inni też czują piękny zapach paląc kadzidełko? :)

Gość odette
No i zapomniałam napisać odpowiedź autorce. Po zapaleniu kadzidełka nie czuję się podniecona, ani nic za mnie nie cieknie. :)

Gość reeeemixxxx
odette nie wiem nie paliłam nigdy kadzidełka.... a moje pytanie brzmi czy to normlane ze jestem podniecona robię sie mokra a potem mam orgazm :O:D

Gość Pan Biznesmen x64
normalne pod warunkiem że ktoś ci rucha nieprzytomną 🖐️

Gość reeeemixxxx
nie wiem czego sobie jaja ze mnie robicie, skoro nie wiecie nic na ten temat nie piszcie i nie zasmiecajcie..

Gość ty tez byles kiedys tym bekart
ja wiem troche na ten temat bo tez popalalam trawe a nawet dopalacze i wiem co to jest :-O wiem tez ze zajebiscie napierdalal mnie leb po jakims czasie palenia tego gowna.. wolalam zaprzestac niz potem miec taka "euforie" i psychoze non stop przez jebanego raka mozgu od tego swinstwa:-O

Gość reeeemixxxx
ale ja jestem mokra i leci mi z cipy,dlatego tu jestem. A marihuana jest zdrowa,tylko w Polsce lipa.Daje od tylca facetom z bloku i menelom po jaraniu.Macie tak?

Gość reeeemixxxx
up :-) a ty biznesmen jestes idiota jak nic.

Gość Pan Biznesmen x64
co za kretynka. baby to idiotki jak widac.

Gość Jaracz
do ty tez byles kiedys tym bekart ziolo rakotworcze wes ty sie pierdolnij mlotkiem w czolo o czym tu mowiesz w jednym ze stanow w ameryce raka pluc leczy sie marichuana ja pierdole na huj udzielac sie na tematy o kturych nie ma sie pojecia a co do tych orgaznow to nie wiem czy to jest normalnie nigdy sie z tym nie spotkalem ani zadna z moich kolezanek moze to jakas reakcja uboczna spowdowana przez organizm