Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freyeyeye

Wkurwia mnie jak politycy,ministrowie i inne osobistości ładnie gadaja

Polecane posty

Gość freyeyeye

a nic nie robią,ten Szeląg tylko się lansuje,gnojek pieprzony.Zakładając że to był zamach to co Oni po takim czasie mogą zrobić?.Trzeba było wysłać w dniu tragedii różnych specjalistów,teraz tylko tacy szmaciarze lansują sie w TV.Ostatnio słyszałem jak kopaczowa hipokrytka gadała na temat operacji endoprotez że na Zachodzie też wyglada podobnie.Jestem ciekaw ile faktycznie lat się czeka na tego typu operacje.Jakos jej nie wierzę.Z tego co wiem to służba zdrowia lepiej funkcjonuje na zachodzie.Owszem nigdzie cudów nie robia ale tam na pewno na takie typu operacji jest mniejsze zapotrzebowanie.Na zachodzie wiekszy nacisk kładzie się na profilaktykę i wczesną diagnostykę.Refundują badania na chlamydie, ureoplasmy mycoplasmy,toksoplazmoze i inne.Lepszy jest dostęp na badania typu rezonans czy tomograf nawet refundują w niektórych krajach koronki na zęby.Na co idą te podatki?

ja jestem z kolei pewna że gdybyśmy ten czas który poświęcamy kafeterii poświęcili na szybki marsz na świeżym powietrzu to nie potrzebowalibyśmy większości tych rzeczy które daje nam nfz

Gość fujfujka pipuś
takiego burdelu winny jest Donald, Bronek i reszta PO!!!!!! kurwa niech PIS zacznie rządzić!!!!!!!!!

Gość Pani Jesień gorąca
to nie był żaden zamach.Była mgła, chccieli szybko wylądowac..nie znali rosyjkiesgo..nie wiedzieli cot o odleglosc wzgl i bezwgledna..to typowe dla polakow..maja sie za niewiadomo co..a prostych rzeczy nie wiedzą. Silnik był starty..bo samolot sie przechylił..i tarł pleacami o podłoge..dlatego koła całe i silnik starty..ten samolot nie zarył w ziemie kołami..wtedy silnik byłby cały..chodzi o ten 3 silnik co tak jakis spec od 7 bolesci sie wypowiadał. 4 razy krązyli..o czyms to swiadczy..polacy na własna reke podejmowali ryzyko:o wylądowania..i wyladowlai. ich sprawa. Polska bieda..wzrost Vatu..a kase - miliony na zabezpiecznie tupolewa bedzimy wydac? na glowe upadli? Tymbardziej ze wiele politykow ofiar nic nie zrobiło dla kraju..dla polaków..renty emerytury małe...nawet 600 zł..ludzie zyją w skrajnym ubóstwie chorują umierają w biedzie...

Gość freyeyeye
znam bardzo dużo ludzi co ma emerytury w wysokości 900 zł z hakiem i jedną co ma rente w wysokości koło 600 zł choć wyczytałem że są ludzie którzy zostali oszukani przez ZUS i maja nie całe 500 zł emerytury.Przecież to jest makabra jakaś.

Gość Pani Jesień gorąca
900 zł..a mieszkanie kosztuje miesiecznie 500 zł.. 400 zł zostaje..a reszta opłat a jedzenie? na lecznie juz nie ma..na wyjazdy..