morelka22 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 od jakiegos czasu mam taki dziwny problem,zdarza sie jakies 1-2 razy w miesiacu,ale bol okropny moze ktoras miala podobnie??Dodam ze nie mam nadzerki i cytologia tez w porzadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelka22 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 zadna nie miala podobnego problemu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wernera 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 ale ten ból masz tylko podczas stosunku i to nie podczas każdego, dobrze zrozumiałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelka22 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 tak,raz za jakis czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nataalkaaa Napisano Wrzesień 23, 2010 Skoro nie masz żadnej infekcji i nadżerka też odpada, to znaczy, że czasem jest po prostu za sucho. Z tego co zauważyłam to zależy od cyklu, czasem mimo podniecenia się tak zdarza. Wtedy można zastosować żel nawilżający. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelka22 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 nie wiem od czego to zalezy,nigdy mi sie to nie zdarzalo,a od paru miesiecy tak 1 do 2 razy w czasie cyklu.Dodam ze staramy sie z mezem o dzidziusia juz dosc dlugo i nie wiem co o tym myslec,myslalam ze ktos mial podobnie,czasem sobie mysle ze poprostu cos sie dzieje i moze to tez przyczyna ze tak dlugo sie nie udaje.To jest taki bol glupiuo mi tak pisac,ale poprostu jak za gleboko wejdzie to boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uygugyufyuf Napisano Wrzesień 23, 2010 moze to pecherz?? proponuje zrobic badania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach