Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chccewiedziec

proszę o odpowiedź, poważne..

Polecane posty

Gość chccewiedziec

Zazwyczaj cykle mam po 26dni, zdarza się, że 29. od pierwszego dnia obecnego cyklu miałam temperaturę 36.1, aż do 13 dnia, gdy podskoczyła ona do 36.4, 18dc kochałam się ze swoim chłopakiem, z zabezpieczeniem, tydzień poprzedzający spodziewane wystąpienie miesiączki był dla mnie tygodniem dosyć stresującym, wczoraj (36dc) temperatura wzrosła ze stałego 36.4 do 36.5, a dzisiaj jeszcze o jedną kreseczkę, niby mam objawy takie jak przed @, ale bóle piersi, czy podbrzusza mogą oznaczać równie dobrze ciąże :(. Wczoraj zauważyłam, że węzły chłonne w okolicach pachwin są lekko powiększone, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie w tej kwestii. Czy jest możliwość, że tego 18 dnia zaszłam w ciążę? proszę o odpowiedź, bardzo mnie to wszystko martwi :(

Gość daska
Hahaha. Posłuchaj. Może zaprzestań uprawiania seksu skoro jesteś latającą z termometrem histeryczką. Po co się niepotrzebnie denerwować. Seks jest do dzieci, nie do zabawy.

hahah "seks jest do dzieci" o fuck jaki tekst ? deska już lepiej nic nie pisz jak chcesz być błyskotliwa , bo ci to nie wychodzi.

Gość chccewiedziec
skoro nie zamierzasz pomóc, to po co w ogóle tracisz czas i się wypowiadasz? ;/

Gość daska
Z natury jestem szczera a wolność słowa mamy konstytucyjnie zagwarantowaną. Dlatego łaskawie proszę, nie naruszajcie moich praw i wolności. Głupi wpis, więc na co liczysz? Śmieszą mnie histeryce takie jak Ty, ot co. Rób dzieci, rób, PO Ci podziękuje, bo zrealizujesz założenia ich chorej polityki i przyszli emeryci Ci podziękują. Same plusy.

Gość chccewiedziec
gdybyś nie chciała mieć jeszcze dzieci, a byłoby prawdopodobieństwo ciąży, to oczywiście wcale byś się nie denerwowała, ha, daruj sobie.

Gość daska
Kolyndara, cóż, poziom Twojego intelektu określają linki w Twojej stopce. Plecaczek spakowany?

Gość daska
Moja droga. Nie chcesz mieć dzieci, to nie uprawiaj seksu. Jeżeli nie możesz się bez niego obyć - bardzo mi przykro, stresuj się dalej, nic mi do tego.

Gość chccewiedziec
heh, tekst z nieuprawianiem seksu powtarzasz każdej dziewczynie, która nie chce mieć dzieci, a mimo to z niego nie rezygnuje? ; ]

Gość warmpinacolada
Nie chcesz zajść w ciążę i jako "metodę antykoncepcyjną" stosujesz watykańską ruletkę? Zaczynam wątpić w ludzkość...

daska nie trzeba być dzieckiem,żeby się interesować mangą i anima a to ,że nie jestem próchnem jak Ty to tylko i wyłącznie zaleta ;) seks do dzieci hahaha ;p

Gość chccewiedziec
nie wiem co mam rozumieć przez 'watykańską ruletkę'