Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Henrietta Anastazja

Powróżę wszystkim chętnym!!! To nie bajki!!

Polecane posty

Naprawde jestem wróżką, wystarczy że podacie mi: -Imie i nazwisko -Pesel -Nip -Numer konta.

Aha! i adres zamieszkania.

Gość dżesiczka z wawki
Dżesika Muł ur. 25.13.1992 19234420995767654 9997711 145220222 2019365746353381928373183 Czy bende szczensliwa z moim chlopakię Brajanę Kupka?

NIestety Dżesiczko nie będziesz, nie jest ci to dane. Brajan zdradza cię z Miriam.

Henrietta Swędzi[pała 56432183475 3786431-546543-546 13244635 0004 43543 009 0000 4542135 Czy mój chomik Józek naprawde mnie kocha? Czy w 2098 będzie koniec świata? Co z globalnym ociepleniem? Czy przed sejmem stanie znowu krzyż? Czy wyleczę sie z tej kiły, która ciągnie sie za mną już tak długo?

Wróżko, gdzie jesteś? :( Odpowiedz na nurtujace mnie pytania, wiem, że ich duzo, ale pod zastaw mogę Ci przesłać moją kartę kredytową, naprawde... Pin to 5672, tylko odpisz, prosze, czy mój Józek mnie kocha...

Gość Mama strajkuje
Henrietto Swędzipało - Chomik cię nie kocha, koniec świata będzie jutro jak peirdolnie w nas Raszja bombe atomową, będą 3 krzyże, nie bedzie zadnego ocieplenia, bedzie oziębienie. Dżeisczko - to n ie ma znaczenia. Lubi stare

Co z Ciebie za wróżka, chociaż jedna informacja powinna być pozytywna, a tak? załamię się 😭 Zniszczyłaś mi życie, o maj gad, co ja zrobię teraz!!!

Gość Mama strajkuje
Ale nie martw się!! Jutro będzie gorzej!! na 95% wyleczysz się z kiły!

No, chociaż tyle dobrego, ze kiła przejdzie.... Mam nadzieję, że tak samo będzie z rzeżączką, zapaleniem sutków, boreliozą i ślinotokiem, o których nie wspomniałam w ostatnich postach...

Oczywiście że tak, ale co z tego jak zachorujesz na rozedme płuc, świąd i wda ci się gangrena?

Rozedma???? O maj gad, a mama mi mówiła, żebym nie wchodziła do kibelka po tacie i nie wdychała aromatu, ale ten zapach zawsze kojarzył mi sie z dzieciństwem, nie mogłam sie powstrzymać :(