Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona i zniesmaczona

Czy naprawde sa ludzie, ktorzy uzywaja kosmetykow z bazaru?

Polecane posty

Przyszla dzis do mnie ciotka, za ktora nie przepadam. Nie wiedzialam nawet ze przyjdzie bo gdybym wiedziala to bym jej nie otworzyla. I uraczyla mnie zestawem kosmetykow, jakies cienie, blyszczyk, podklad i puder sypki. Wszystko w zestawie, zapakowane w zywkla reklamowke. Pytam sie jej po co mi to? A ona ze na bazarze tanie bylo i pomyslala ze mi kupi bo po co przeplacac. Moze i chciala mi zrobic mi przyjemnosc i stad taki podarunek, ale na boga kto uzywa takiego badziewia? Zeby to jeszcze wygladalo w miare normalnie, ale widac ze cienie jakies pokruszone, opakowanie podkladu watpliwie zamkniete. Wszystko jakies takie rozmemlane i nie pierwszej swiezosci. I tak sie wlasnie zastanawiam czy naprawde istnieja kobiety uzywajace takiej tandety?

No są kobiety które chcą w ten sposób zaoszczędzić, ale to wątpliwa oszczędność jak dla mnie;) Niewiele drożej można kupić już w jakimś sklepie kosmetyczny typu Rossmann porządne kosmetyki...

ja tylko lans i drogie kosmetyki. Bo mam kase i lubie sie cenic.jestem na kafe bo ciotka jest biedna i wy tez drogie kafeteriuszki biedne szmaty.

Rossmann chyba cie pogielo.Nastepna tandeta. Ja tylko Sephora i oryginalne sklepy.

bałabym się używać takich kosmetyków, bo nie wiadomo, co w nich siedzi :O a potem kobity się dziwią, że mają pryszcze :O

Gość ciotka dala ci szajs
bo wie ze tylko na to zaslugujesz. I lepeij miec szajs niz taki zryty beret i rodzine jak ty.

widze ze juz sie ktos podszywa, nie wiem tylko po co. Ja wlasnie tez nie rozumiem jak mozna uzywac takiego syfu, przeciez po tym mozna czegos dostac. Ja bym sie zwyczajnie bala

Gość podszyswy sa coraz gorsze
bez klasy.......... co do taniochy z bazaru- szkoda nawet zlotowki na to.

Gość ja mam 200 znajomych na NK
ja kupuje w rossmanie, naturze , schlecerze

wlasnie, przeciez w drogeriach mozna kupic tez calkiem tanio rozne kosmetyki. I moze nie wszystkie sa jakies super, ale przynajmniej nie ma takiego ryzyka by dostac jakiejs wysypki czy uczulenia jak po tych z bazaru

każdy kupuje za to co ma, ktoś na bazarze, bo nie ma kasy na drogie kosmetyki, a ktoś w drogeriach. Chociaz racja w drogeriach czasem można kupic coś taniego, no ale może nie po drodze komuś do drogeri i temu kupuje na bazarze :D a tak z drugiej strony to niektore osoby mogly by w ogóle kosmetyki zostawić, bo i bez tego mają ładna cerę, a właśnie przez kosmetyki mają później problemy, pryszcze itp...

brak kasy to zadna wymowka skoro na bazarze mozna kupic cienie za 5zl pewnie i w drogerii tez. Wiec nie o kase tu chyba chodzi

Gość ja kupuje cienie na bazarze
choc kasy mi nie brakuje. Nie widze sensu przeplacac skoro sa dobre i tanie. ostatnio moja kolezanka sie nimi malowala, koniecznie chciala kupic sobie takie same i byla w szoku ze to z bazaru

Gość Łoo jacie
czase tez fajnie sie umyc przed malowaniem

Gość oj nie przesadzaj
z bazaru phi ja kupuje tanio i na bazerze i nie narzekm podklad 10 zl mam na pol roku puder 6 zl na 3 miesiace tusz 10 zl ale akurat tu nie wiem jak dlugo mam czarna kredka do oczu slowo daje mam ja 6 lat roze hmm tez bazarowe tez nie powiem jak dlugo mam bo czesto zmieiam kolory \cieni zadko uzywam ale tez mam bazarowe i sobie chwale nie rozmazuja sie nie walkuja nie rozcieraja a kiedys sie nadzialam i kupilam firmowe kosmetyki za kilkakrotnie wieksze kwoty a potem wywalilam badziewie do kosza