Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alka34

płeć dziecka

Polecane posty

Gość alka34

Witam, Jestem w 15 tyg. ciąży byłam dziś u lekarza i dzidzia była odwrócona tyłem wiec nic lekarz nie widział więc chyba będzie dziewczynka.Mam już 2 córy i bardzo chciałabym mieć synka.Mam pytanie czy miałyście taką pomyłkę że mówili że dziewczynka a był chłopiec?

Gość A skąd wiesz,
że dziewczynka, skoro się tyłem odwróciło? Po wstydliwosci lekarz poznał? Dziewczynki są super, mam dwie i trzecia tez mogłaby być;)

Gość Alka nie masz większych
problemów:(((?

Gość SandraWrocław
Ja tak miałam, lekarz mówił mi prawie do samego końca ,że bede miała chłopca a na sam koniec, tzn. na już ostatnim badaniu ciążowym stwierdził,że jednak dziewczynka i urodziła się córa ;) dziś Zuźka ma 4 latka, a synek od samego poczatku lekarz mówił będzie chłopak i tak sie stało ma prawie 19 miesięcy :) także pomyłki co do płci sie zdarzają dość często :))

mam koleżanke 5 lat temu była w ciąży i lekarz mówil , że dziewczynka, urodzil się chłopczyk. Teraz miała termin na 09.09 i też dziewczynka i sytuacja ta sama chłopczyk... a jedna ciąża prowadzona w Pl a druga w UK. Także pomyłki się zdarzają , a poza tym jak lekarz mógł powiedzieć płeć skoro dziecko tyłem było...