Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oolaaaa13

czy jest mozliwa ciazy?

Polecane posty

Gość oolaaaa13

mam mały problem nie wiem czy może to byc możliwe ale jakos pod koniec lipca mój chłopak włożył mi place do pochwy z tego co dobrze pamietam nie było wytrysku.Lecz nie za pokoiło mnie to że 4 dni po tym zaczoł mnie bolec brzuch w róznychmiejcach oraz miałam problem z wydalaniem. po 2 tygodniach dostałam miesiaczke trawała tak jak zawsze i tak samo wygladała. wiec uspokoiłam sie troche lecz po jakiś 2 tygodniach zaczoł mnie bolec brzuch miałam problemy z wydalaniem oraz wzdecia lecz także regularnie pojawiła sie miesiaczka . wiec proszę o odpowiedz czy jest mozliwosc ze moge byc w ciazy czy te bóle brzucha i w ogóle moga byc spowodowane tym czy może po prostujestem na co chora ?

Gość jakby przed pchaniem tych
paluchów je najpierw dobrze umył to byś problemu nie miała! >>>"mi place do pochwy z tego co dobrze pamietam nie było wytrysku" tzn co z palcy wytrysku nie było??? Boże głupszego pytania nie słyszałam, jak pożądnie zawieje a niedaleko facet leje to też sie zastanawiasz czy oby nie zaciązyłaś?????????

Gość pomocna_dłoń
chyba chora na głowe... jak mial miec wytrysk?z palca? buhhahahahahahahahahahaha

Gość głupków nie sieją....
łoooo rety buuuuchhahahahaahaaaaaa............. no dowaliłaś z tym palcem hehehehee... dziewczyno masz jakieś zatwardzenia czy co.... o rany ...ale głupie te małolaty ...heheheeee