Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alabamma

On jest doswiadczony w 'tych sprawach'' a ja jestem totalna dziewica.

Polecane posty

Gość alabamma

Jest taki chlopak, krecimy ze soba juz pewien czas i wszystko idzie w dobrym kierunku. Ale mam pewien problem, poniewaz on uprawial juz seks, ma doswiadczenie w tych sprawach a ja jestem totalna dziewica, mowiac totalna mam na mysli to ze calowalam sie raz w zyciu, nawet tego nie potrafie, i boje sie ze wszystko wyjdzie na jaw, sparze sie i w ogole. bo jak - nie umiec sie calowac? przeciez jesli dojdzie do pocalunku to on od razu sie zorientuje ze nie mam o tym pojecia... :( czy moze powiedziec mu o tym, ze nie robilam tego czesto i nie wiem jak to sie robi?

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak sie calujesz to nie mysl czy ci to wychodzi czy nie, poprostu caluj a wszystko bedzie dobrze. i namietnie! co za problem wywijac ozorem? :-O

Gość alabamma
no ja wlasnie mysle ze problem. opowiadal kiedys o jakiejs lasce, ze "zajebiscie sie z nia calowalo", czyli jednak mozna to robic lepiej, lub gorzej. jesli dojdzie do naszego pocalunku, wydaje mi sie ze moze to byc mala katastrofa, bo bede niepewna i nie bede potrafila dobrze "Wywijac ozorem" :/

Gość alabamma
up! mam mu powiedziec ze jestem niedoswiadczona i od razu bedzie wiedzial, czy mowiac to zrobie z siebie totalna idiotke? i jeszcze jedno pytanko - chcielibyscie miec dziewczyne dziewice? czy teraz wszyscy wola te doswiadczone "mamuski" itp? :P

Gość alabamma
upupupupupup

Gość Teść Franciszka Smudy
nic się nie martw faceci przeważnie są wniebowzięci gdy dostaną dziewicę na ruszt :-) bądź namiętna ale i romantyczna sztuczki doświadczonych kochanek typu wylizywanie odbytu lub gulgotanie nasieniem zostaw sobie na później po prostu obejmuj go i szepcz do ucha, że jest cudownie :-)