Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vera icona

cześć staraczki! jak wasze śluziki, tempki i fasolcie? :D

Polecane posty

nikt normalny nie wyśmiewa się z drugich,to dlaczego fioletowy.... nie wyśmiewasz się z głupoty koleżanki?co ona chce wnieść w to forum zakładając porypany temat,to cie nie śmieszy?jej głupota?to zacznijcie się jeszcze wyśmiewać z ludzi niepełnosprawnych

ja się nie wyśmiewam z ludzi, tylko z ich durnego zachowania, a to różnica. Wydaje mi się, że skoro dla mnie dziwnym jest używanie sformułowań typu tempka, owulka iip. to akurat nie ze mną jest coś nie tak :D Szanować trzeba każdego człowieka, ale jak jedna z drugą ośmieszają się swoim zachowaniem, to co w tym złego że śmiejesz się z tego, co ewidentnie jest zabawne :D

Co Ty pierdolisz psiarko? :D robienie literówek to nie dysleksja :D hest dla mnie jeszcze szansa :D klawiera to nie zeszyt :D ty z to masz dysmozgowie, już nic sie nie zmieni :D Dowódco, chyba się w Tobie zakochalam :D:D:D:D

Psiaro :D No dalej, dalej ręce Gadżeta :D włoż sobie barometr w cipsko i sie nim zerżnij porzadnie, bo cos Cię nosi za bardzo :D Tylko żeby cipkowe ciśnienie bo nie rozjeebało :D Dowódco :D U mnie czy u Ciebie? :D

vera jesteś płytka,tępa i reprezentujesz sobą w najgorszym wydaniu kretynizm,dotarło do ciebie że ja nie staram się o kolejne dziecko?po cholerę piszesz te głupoty,ośmieszasz się,mam wrażenie że piszę do niedokształconego gimnazjalisty

Foty sie wstydzę wstawić ale powiem, ze mam 23 lata :D Jak to nici? :( Ja już sobie tempkę zmierzyłam, śluzem sie pobawiłam :(

Ze mna też trzeba chodzić :D A może pójdziemy po bandzie i pojedziemy do fatimy? :classic_cool: Dziecię powstałe z przytulanek w takim miejscy to na dzień dobry jest świete :D A potem sobie krocza podmyjemy w swiętej wodze :D i tez bedziemy świeci :D:D:D

Trzymam Cię za słóweczkę bo owulusia sie zbliża i baaaarrrdzoooo będę chciała się przytulać :D Najbardziej od tylu :D

Przeciez nie widzisz, ze zartuje :D To znaczy z ilością większą niż Algida :D Ile masz lat i ile wzrostu :D? :D