Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość designerka_22

Brak gustu czy swietna umiejetnosc laczenia barw i wzorow? Ocencie tego bloga

Polecane posty

Gość designerka_22

Ostatnio natknelam sie na modowego bloga. Prowadzi go dziewczyna, ktora bardzo specyficznie laczy rozne rzeczy ze soba. Wiekszosc jej ciuchow pochodzi z second handow i ludzie zarzucaja jej ze powinna stawiac na jakosc a nie ilosc. Wlascicielka bloga chce zostac modelka, jednak jej podania sa odrzucane. A Wy co myslicie o stylu Kamili? Totalne bezguscie czy swietna orientacja w modzie? Ja chociaz jej zestawienia nie przypadly do gustu uwazam, ze dziewczyna ma prawo ubierac sie jak chce, jesli tylko dobrze sie w tym czuje. Ocencie sami. http://asmallworldoffashion.blogspot.com/

Gość stefcio p
co za wiesniara

Gość nieciekawe te ciuchy
i niestety widać ze z second handów myślę że gdyby w każdym zestawieniu był tylko jeden ciuch z lumpeksu zestawienia byłyby ciekawsze, a tak neistety widać że ciuchy są stare i niemodne nie mam nic przciwko lumpeksom ale trzeba umieć wybierać i łączyć ciuchy by robiły wrażenie a autorce blogu to nie wychodzi efekt: smętna wioskowa nuta dziewczyna może i szczupła ale ma fatalną fryzurę i brzydkie okulary, wygląda na taką szarą mychę bez pomysłu na siebie

Gość ma dobra figure, nieciekawa
twarz, szczegolnie przex duzy nos, opadajace brwi, no i zaniedbane wlosy. co do stylu, to niestety nie posiada tego wyczucia, niektore dziewczyna potrafia z secondhandowych ciuchow wyczarowac cudne stylizacje.. ale nie, zdecydowanie nie ona:( jej stylizacja w 95% sa tragiczne, a w 5% po prostu nieciekawe...

Gość chcialabym cos powiedziec ale
mowe mi odjelo. Autorko czy nie jestes przypadkiem autorka tego bloga???

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! ja wiem, ze teraz jest moda na foto-blogi modowe, ale chyba nie do konca o to w tym chodzi, co autorka prezentuje

Gość no coz wydarzylo sie i tyle
nie no TRAGEDIA!!!!! to jest napawrde na powaznie?!?!?! bo moj mozg nie moze tego pojac!!!!!!

Gość kiełłbasa
Bezguście. Nie znam laski, trudno mi powiedzieć, czy ona nie ma pojęcia, czy jest taka ekstrawagancka. Ale raczej robi wrazenie wiejskiej gęsi, która nie umie ani w jedną stronę, ani w drugą - ani klasycznie, ani totalnie od czapy. Z tych "kreacji" podoba mi sie jedynie to z futrzastą kamizelką, ale do tego te buty smerfetki... Cała reszta, te niby "eleganckie" - wyglądaja jak z demobilu. Oczywiscie, ze ma prawo sie ubierac, jak chce, nikt nie chce jej za to spalic na stosie. Tylko jak sie pokazuje na blogach, to musi sie liczyć też z krytyką

Gość kiełłbasa
A co do tego modelingu - nie bardzo to widzę. Jedyne co, to ze jest szczupła. Ale nad twarzą by trzeba popracowac, nie wiem - wyregulowac brwi, makijaż, ale modelka i bez makijażu musi chyba wyglądać. Poza tym wlosy - one chyba nie sa zaniedbane, one są takiego dziwnego gatunku Ja tu kariery modelki nie wróżę.

Gość designerka_22
Bez obaw - nie jestem nia:) Znalazlam jej bloga na papilocie.pl (byl tam list jej przyjaciolki)

Gość ajjjjjjćććććććć
niestety, ale dziewczyna nie ma za grosz gustu... ja wiekszosc rzeczy mam z lumpexow ale nieraz mnie znajome pytaja gdzie cos kupilam bo swietnie wygladam, w ciucholandach tez mozna kupic modne rzeczy tylko trzeba wiedzic gdzie, a w zestawienieu z "nieciucholandowymi" rzeczami mozna wygladac na prawde rewelacyjnie. a ta dziewczyna ubiera sie mega babciowo!

Gość designerka_22
Wydaje mi sie tez, ze dziewczyna jest poprostu niefotogeniczna.

Gość glowa i noga
no a właśnie kto jak kto, ale modelka musi byc fotogeniczna

Gość wysoko mierzysz od razu
KIEŁBASA masz swietne komentarze, brawo!!!

Gość pierwsza rzecz
powinna zmienić fryzurę albo grzywka i krótsze włosy albo zaczesywać włosy do tyłu bez przedziałka brak grzywki podkreśla niekształtny nos no i te tragiczne okulary co z tego że bawi się w stylizacje skoro fryzura/okulary pozostają niezmienne myślę że włosom przydałoby się strzyżenie i jakaś szamonetka, moze kilka barwnych refleksów powinna też bardziej podkreślić oczy bo ich nie widać w twarzy z "urody" przyponina naszą byłą prezydentową, ale prezydentową ktoś ładnie podrasował, autorka blogu niestety nei przeszła jeszcze metamofrozy

Gość kiełłbasa
No właśnie - okulary. Gdyby sprawiła sobie jakieś popieprzone okluary, jakieś z "osobowoscią", to tez te "kreacje" byłyby bardziej wiarygodne. Te okulary pensjonarki sprawiają, że jakie te ubrania by nie były - całosć wyglada jak szmatki z lumpeksu, które mają cos udawać, ale nie wychodzi. Ja bym na jej miejscu kupiła jakies awangardowe okulary i zrobiła te same zdjęcie jeszcze raz - szału nie bedzie, ale będzie na pewno bardziej wiarygodnie

Gość tfhjtyj
jakie tej pannie komentarze sypią, rany........

Ojj tam, czepiacie się:p Fakt faktem, dziewczyna się na modelkę kompletnie nie nadaje, gust ma, moim zdaniem, delikatnie mówiąc, kiepski, ale należą się jej wielkie gratulacje za odwagę. Oczywiście także za samoocenę, która wydaje się być naprawdę wysoka. Co do tych ciuchów z lumpeksów, to rzeczywiście, mogłaby je wybierać rozważniej, bo po większości jej ubrań widać, że są właśnie stamtąd. Ja osobiście nie mam nic przeciwko lumpeksom, bo sama 3/4 ciuchów mam właśnie stamtąd, ale po moich w życiu nie poznać, gdzie je kupiłam...

Gość kiełłbasa
Ale w ogóle mam wrazenie, że to osoba niezbyt pewna siebie i tak samo, jak nie zrobiłaby wrazenia, gdyby wyszła na scenę, tak samo nie zrobi wrazenia, choćby nie wiem co na siebie załozyła. Ona po prostu nie ma jakiejs charyzmy, jakiejś iskry. Top jest raczej osoba, której by pasowało niewychylanie się z szeregu. Spotyka się czasem ludzi, którzy jakby dokładnie te same zestawy załozyli - to by robili wrazenie, że to ich styl i maja w dupie. Te osoby noszą to wszystko śmiało, z podniesiona głową i blyskiem w oku. U niej tego zupełnie, zupełnie nie ma

przeglądam...czasem sie zdarzy, ze ma na sobie jakąś modową "perełkę", ale zwykle niszczy efekt całościa stylizacji a co ciekawe - jak prezentuje swoje "must have" albo inspiracje to wkleja całkiem fajne rzeczy....chyba nie umie tego przelożyć na swoje własne warunki

Gość truskwwkowy koktajl
tragedia zero gustu ja tez kupuje w coucholandach ale jest tam mase porzadnych jakosicowo ciuchow to co u niej widze kompletna tandeta ogolnie brzydka twarz figura niefajna nogi patyki reszta sredniawa wszysktie ubrania wygladaja na niej jak na zabiedzonej zaglodoznej sierocie spod dworca zero prezencji szkoda slow

Pierwszy zestaw podałby mi się gdyby nie różowy kolor spodnicy :O reszta paskudna :O Ona też jest brzydka

Gość pierwsza rzecz
no dokładnie to miałam na myśli pisząc o fryzurze, od razu twarz wygląda inaczej, nie tak nijako, szaro buro, myszato i mdławo

Gość ajjjjjjćććććććć
jesli ona wysyla TE zdjecia do agencji to sie nie dziwie ze odpada od razu.....

Gość dfsdgdfgrtyyuytut
widac ze dziwczyna sie stara ale bardzo kiepsko jej to wychodzi. widac ze buty kiepskie, nieskorzane. calosc nie pasuje. mysle ze po prostu mozxe za bardzo sie stara byc modna. nie podoba mi sie.