Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskifacet

CZY KOBIETY BOJĄ SIĘ PRZYSTOJNYCH FACETÓW?

Polecane posty

Gość ciekawskifacet

Czy kobiety boją się przystojnych facetów? Są onieśmielone i boja się np. uśmiechnąć, podejść, zagadać...?

Gość ciekawskifacet
hmm ciekawe... wypowiadajcie się dziewczyny!

Gość Ola Ziutka bęc
Boją sie bo każdy przystojny facet ma małego ptaszka.

Gość ciekawskifacet
no właśnie mam małego siurka:(

ja po pierwsze nigdy nie zagaduje, wole przepuscic extra okazje niz podejsc pierwsza. tak jakos mam. a co do [przystojnych facetow-reczej z dystansem podchodze bo z doswiadczenia wiem jacy potrafia byc prozni i pewni siebie. wiec nawet jak do mnie zagaduja to zaraz okazuje sie ze sa do bani i trace zainteresowanie. jedynym wyjatkiem jest moj chlopak, ktory jako pierwszy udpowodnil mi ze przystojny nie musi byc gburem. ale poza nim nie spotkalam zadnego godnego mojej uwagi przystojnego faceta.

Gość Looser rusz cztery litery
nigdy nie podchodze sama zagadac do faceta :o

Gość ciekawskifacet
hahah przeciez nie wszyscy przystojniacy to kurwiarze... są porządni, wartościowi, z zasadami, moze troche niesmiali... no i przystojni i baardzo intersujący... taki właśnie jestem ja... wiem wiem skromny jestem :P

Gość zazazze
Ja nie boje się przystojnych facetów.Ale.... jest taki jeden .... i gdy go widzę serce bije mi mocniej, robie sie lekko czerwona i czuje że rozum mi ucieka:)- jest przystojny i normalnie odbiera mi mowę.

Gość keishaaaa
Ci naprawde przystojni NIE SĄ WIERNI ZAWSZE MAJA KOGOS NA BOKU

Myślę że 'boją' to złe słowo w tym wypadku. Raczej mogą czuć się onieśmielone, albo mogą czuć że nie mają szans jeśli facet jest nieziemsko przystojny. Ale na pewno nie "boją" się ;)

Gość ciekawskifacet
jem kupe :P

Gość momomomoa
ja się nie boję przystojnych facetów ale nie lubię ich żałosnej pewności siebie i dlatego zwyczajnie mnie tacy nie interesują ok, ja wiem, że są wyjątki, ale w większości przypadków przystojny facet = nadmuchane ego sama bardzo się facetom podobam, ale nie robi to ze mnie nie wiadomo kogo i nie lubię tego u innych

Gość ysts
keishaaaa Ci naprawde przystojni NIE SĄ WIERNI ZAWSZE MAJA KOGOS NA BOKU Zgadza się

ciekawskifacet....no pewnie że nie wszyscy ja raczej miałam na myśli to że kierujemy się ogólną opinią ...to tak jak z blondynkami chodzącymi do solarium ...tipsy....styl ubierana Dody itd... co myślisz jak widzisz kogoś takiego ?....pusta lala a czasem rzeczywistość bywa całkiem inna

Gość moskala
kiedyś gdy miałam mega kompleksy gdy atrakcyjny facet do mnie zagadał odnosiłam się do tego podejrzliwie zastanawiając się czego taki przystojniak chce ode mnie. teraz jestem bardziej pewna siebie ale jakoś tacy typowi przystojniacy mnie nie kręcą, wolę facetów męskich i z charyzmą

Gość a ja sie boje
ja jestem pewna siebie :D znam swoja wartosc :D choc wiem ze nie jestem idealna ale staram sie nie mowic o moich kompleksach :D mnie przystojniaki nie oniesmielaja :D wlasnie boje sie tych brzydkich... na przystojniaka moge sie zapatrywac... a przy takim brzydkim to wzrok spuszczam :< :O

Gość ciekawskifacet
ja właśnie nie jestem super pewny siebie i mam dość niską samoocenę... że jestem przystojny to mówią mi inni, kolezanki byłej dziewczyny, dziewczyna była, że jestem bardzo przystojny...ale ja jakoś w to nie wierze...

Gość zazazze
ciekawski facet pokaż jakieś zdjęcie:) Jeśli kobiety mówią, że jesteś przystojny- to pewnie musi tak być.

Gość 5433089549568ke
to jak moj- nigdy nuie przypuszczalam ze bede miec takiego przystojniaka. ale to ja musialam pierwsza startowac bo niesmialy jets i uwaza ze jest nieatrakcyjny;] ale pracujemy nad tym:)

Gość przystojni to kurwierze

Gość momomomoa
a mój nie jest przystojny,z powodów jw.

Gość ciekawskifacet
właśnie to jest ciekawe...nie wiem dlaczego tak jeste i skąd się to bierze... jej kolezanki z pracy jak mnie zobaczyły to później w pracy mówiły, ze jestem bardzo przystojny, tak samo moja dziewczyna mówi, ze jestem bardzo przystojny i ładniutki chłopczyk :P ale nie wiem dlaczego nawet jakby to mówiła 100 razy to jakoś w to nie wierze... jestem pewny siebie ale nie jakos super, nie mam super ego i w ogóle.. i własnie się pytam czy kobiety boja się przystojnych facetów, czy sa oniesmielone zeby np. usmiechnąć się, zagaic rozmowe czy cos w tym stylu... czasami jakas fajna dziewczyna się do mnie uśmiechnie zalotnie lub się na mnie patrzy długo... ale co z tego...jak ja dopero po fakcie stukam się w czoło, że moglem sam zagadać jak była mna zainteresowana...ale już taki los takiej niesmałej osoby jak ja... nawet nie wiecie ile ja szans przepuścilem na znajomość z fajna dziewczyną...ehhh :(

Gość ciekawskifacet
:(

Gość też kobieta.....
Nie boję się,nawet lubię,szczególnie gdy za wizerunkiem podąża inteligencja:D