Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja sie boje

MAM PyTANKO !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość a ja sie boje

boje sie ze jestem w ciazy... okres spoznia mi sie niecale 2 tyg. nie mam zadnych obajow raczej ciazy, ale tez objawow na okres nie mam :O dodam ze bylam mocno przeziebiona i bralam mase lekarstw wlasnie jakies 2 tyg temu + to ze podejrzewam lekka grzybice pochwy..? czy to mozliwe ze przez to okres mi sie tak spoznia? mam zamiar wybrac sie do gina w przyszlym tyg. ale chcialam Was wstepnie zapytac :) prosze o madre wypowiedzi, albo jak za malo napisalam jakies konkretne pytania :) 🌻

Gość aquariuss
na wstępie, może jak sie zabezpieczacie? Czy coś pękło, czy coś nie zdoałało na czas wyciągnąć, że podejrzewasz? Powiem Ci tak, z mojego doświadczenia z kobietami, wiem, że na ten okres to wszystko działa:) Sztywny tylko jest w przypadku tabletek, więc domyślam się ze nie bierzesz ;)

Gość bellabi
okres bardzo czesto spoznia sie przez chorobe... na wszelki zrob test, sa takie,co wykazuja juz po 2 tyg, ale na twoim miejscu bym pokojnie czekala....

Gość a ja sie boje
tak tabletek nie biore :) mialam juz wiele takich alarmow, ze wydawalo mi sie ze bylam w ciazy... stosunek przerwany.. nie doszedl we mnie, ani tez nie kapnelo mi gdzies tam na pewno :) jadam normalnie, pale papierosy- tez smakuja normalnie :) jestem moze ciut oslabiona ale to juz od dawna bo zle bardzo sypiam od wakacji. dodam ze od niecalego miesiaca zaczelam sie kochac po jakis 5 miesiacach przerwy w wspolrzyciu... :)

Gość aquariuss
polecam dodatkwo wspomagać sie gumką :) stosunki przerywane są bardzo ryzykowne ;) chroba mogła również spowodować, krótkotrwałą niepłodność. Kedyś o tym czytałem, organizm osłabiony i nie ma tego jajeczkowania. myślę, że jeszcze nie pora na Ciebie :D

Gość a ja sie boje
zastanawia mnie to czemu nie mam zadnych obajow wskazujacych na nadejscie okresu.... nie bola mnie piersi, nie puchne, mam takie wrazenie jak by mi sie to przesunelo i miala bym dostac okres dopiero za miesiac.. jezeli nie wspolzyje okres dostaje w miare regularnie z tego co zauwazylam.. a tak to czesto mialam ze sie spoznial to troche to wiecej.

Gość a ja sie boje
hmmm no mloda jestem mysle ze jeszcze nie pora na dziecko :) w kazdym razie... co to ta chwilowa nieplodnosc? mozesz mi troszke to przyblizyc? czesto wlasnie od zaczecia wspolrzycia mialam taki rozlegulowany okres... gin. kazala mi zrobic badania tsh (na tarczyce) ale wyszly dobrze (robilam pol roku temu) od 3 lat mam stalego partnera... przy wlasnie czesto lapie ta grzybice :O raz mi poszlo na drogi moczowe... i tez myslalam ze jestem w ciazy bo w tym okresie szybko chudlam i mialam mdlosci... :O ale sie okazalo ze to tylko ionfekcja drog moczowych a nie ciaza :O

Gość aquariuss
nikt nie mówi że nie jesteś w ciąży, możliwość jest. Nie powiem Ci szczegółów, jednak oglądają program kiedyś, była wzmianka, że jak kobieta jest chora to nie ma praktycznie szans na ciażę nawet w dni płodne :) Ale ile w tym prawdy, to raz, to było dosyć dawno, to dwa, a i tak trzeba się zabezpieczać to trzy :)