Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agi55

pomozcie!!!!

Polecane posty

Gość agi55

Hej mam pytanie czy ktos stosowal taka hoodie http://allegro.pl/autentyczna-namibian-hoodia-gordonii-nowosc-i1237382201.html pytam bo chcialabym zaczac stosowac ja a nie wiem czy dziala??? To jest hoodia 100procentowa a podobno tylko taka dziala ok i jest z samej namibii a nie np z usa(bo w ta z usa to nie wierze). Ten gosciu sprzedaje tez ze swojej strony , moze ktos od niego kupil???. No prosze odpowiedzcie jak najszybciej please

Gość agi55
ale ja pytam czy ktos stosowal bo podobno to dziala i to naprawde gdzies czytalam opinie na temat tej roslinki wiec moze akurat ta jest ok przekonuje mnie to ze jest 100 procent czystego proszku a nie jakies beznadziejne dodatki

Gość noteska
Ja stosowalan hoodie kiedys ale wlasnie z usa sklonila mnie cena bo byla dosc nie droga ale dopiero potem przeczytalam ze jest mieszana i efektu niestety nie bylo zadnego. Potem gdzies w necie znalazlam tego sprzedawce i zamowilam od niego i musze przyznac ze efekty sa i to swietne a najfajniejsze jest to ze burczy mi w brzuchu a ja nie odczowam glodu:-) W razie pytan to podam ci namiary na tego goscia, pozdrawiam.

Jeżeli produkt ma się sprzedawać, to musi mieć dobre opinie. Przetestowałam kiedyś inny specyfik z polecenia koleżanki i po tygodniu go odstawiłam. Miałam bóle w klatce piersiowej i bóle głowy, nie mogłam spać, męczyłam się po 10 minutach spaceru i przez rok mialam jeszcze problemy z cerą :o

Gość noteska
Wiesz co ale tak jak autorka pisala to jest w 100 % naturalne nie ma w tym zadnych innych syntetykow. Ja ja biore juz 2 miesiace i nie mam zadnych skotkow ubocznych i to jest dobre bo bralam tez kiedys inne tabsy nie hodie ale jakies tam z allegro i normalnie porazka tez sie pocilam budzilam w nocy i strasznie meczylam. Jak dla mnie to ta wlasnie hoodia pomogla mi zrzucic i mozna powiedziec wrocic do zycia bo zrzucilam 11,5kg i wkoncu czuje sie ze soba dobrze:-)

To też mialo być w 100% naturalne :o Nie wierzę w takie rzeczy i już :) Wystarczy ograniczyć dietę i więcej się poruszać ;)

Gość noteska
A myslisz ze to takie proste ograniczyc diete??????????? Mi sie udala wlasnie dzieki tej hoodii bo ona hamuje laknienie a naturalna jest w bo jest to sprawdzone i nie ma w niej innych substancji niz hoodia

Gość agi55
Pomoze mi ktos jeszcze??? Choc czytajac opinie noteski chyba sie skusze:-)

Gość kostek456
Nie zawsze chciec to moc!!! Tez bralem ta hoodie i bylem bardzo zadowolony z efektow!

Gość agi55
:-) sprobuje

Gość noteska
I co kupilas??

Gość agi55
Hej. Wlasnie dostalam hoodie i wzielam pierwsza tabletke juz sie nie moge doczekac dzialania :-) odezwe sie za pare dni i zdam relacje;-)

Gość agi55
Hej sorry ze sie nie odzywalam ale jokos czasu nie bylo! MOje relacje na temat tej hodii. To jest poprostu swietny preparat skonczylam jedno opakowanie juz zaczynam drugie rewelacyjna poprosu spadlo mi juz 9 kg. nie odczowam napadow wilczego glodu. Jem male porcje i tylko to mi wystarcza poprostu nie spodziewalam sie takiego dzialania!!!!! Jak tak dalej pojdzie to wkoncu bede wygladac jak czlwiek:-) To tzle polecam w 1000000% dopiero ten srodek dziala naprawde wkoncu, hi hi;-D Za miesiac znowu wam napisze o ile jestem lzejsza ha ha.

dzis w sos uroda babka mowiła ze ta hoodia to nic innego jak sibutramina, ktora została wycofana z aptek(np.zelixa,lindaxa), tylko napisane ze to wyciag naturalny z jakiejs rosliny!ciekawa jestem czy tak naprawde działa, jesli tak to super, co wy o tym sadzicie

Gość agi55
Witam po dlugiej przerwie. Anpamo te hoodie ktora ja biore moge z czystym sercem polecic! Nie reaguje na nia jak na zelixe bo nie zawiera ona sibutraminy. Wiem ze jest to czysta hoodia, na mnie dziala rewelacyjnie apetyt zredukowany i naprawde pomaga, waga leci w dol:-) A pozatym nie mam zadnych skutkow ubocznych:-) Wiec to cas lepszego niz te apteczne g:::a:-P Pozdrawiam

Gość kiss125
agi a powiedz ile schudłaś ?? i jak stosowałaś po ile tabletek??

agi55, jaką hoodię zażywasz? tyle tego na allegro, którą wybrać? dzięki,pozdrawiam

Ja również zachęcona dobrymi opiniamii na temat Hoodii postanowiłam ją zakupić .Dzisiaj wzięłam 2 tabletki zgodnie z zaleceniami,ale efektu w postaci zahamowania łaknienia żadnego.Dodam,że w ogóle jem bardzo mało,ale niestety gubią mnie słodycze,dlatego zainwestowałam w Hoodię z dodatkiem chromu.Skręca mnie z głodu,no bo skoro już zainwestowałam w ten środek,to nie wypadało jeść kolacji.No cóz...zobaczymy jutro,a teraz szklanka wody-może uda się oszukać głód.

mozesz dać namiary na hoodię ,którą kupiłaś?pozdrawiam

bimz Hoodia ,której używam - http://allegro.pl/hoodia-diet-max-dieta-odchudzanie-najtaniej-i1463358287.html.Jej cena waha się pomiędzy 44,a 65 zł. Wybrałam ten wariant,ponieważ oprócz hoodii zawiera również inulinę i chrom .Stosunek hoodii jest taki jak zalecany czyli PE 20:1.Dzisiaj nadal jestem głodna,ale przeczytałam gdzieś ,ze u niektórych osób przystosowanie organizmu wynosi od 3 do 10 dni.Jestem cierpliwa i czekam:)Pozdrawiam