Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka lenka misia

buldog francuski czy mops

Polecane posty

Gość milenka lenka misia

kochani doradźcie mi czy kupić szczeniaka buldoga francuskiego czy mopsa??? Chcę kupić spokojnego psa, mam roczne dziecko więc musi byc cierpliwy.Co mi możecie poradzić??która rasa odpowiedniejsza?????

Gość Psy maja tez swoje
charaktery, te rasy co wybralas maja specyficzny sposob oddychania i bardzo smierdzaco pierdza, nawet parenascie razy na dzien. One podczas oddychania polykaja powietrze. Ja sie przekonalam do Colli, labradory sa tez bardzo rodzinne i opiekuncze.

co do bąków moge sie zgodzic, czasami nie da sie wytrzymac w jednym pkoju jak sobie takiego bąka walną. maja również problemy z oddychaniem co zwiazane jest z jego budową. jest to pies z którym mozna zrobic wszystko a on nawet nie ugryzie, uwielbia zabaway, pieszczochy ale i potrafi spac nawet 12 godzin przy czym okropnie chrapiąc:)

Gość jajnik
tylko szorstki jajnik,haha

poszukaj sobie na sieci informacji o gryfonikach brukselskich - to małe, bardzo inteligentne i delikatne pieski, które bardzo przywiązują się do właściciela :) mamy takiego, i cała rodzina go ubóstwia :P

Gość elis22
Ja mam buldoga i mopsa i powiem szczerze,że jak miałabym wybierać to wybrałabym mopsika.Mopsy to psy rodzinne,kochają wręcz dzieci.Buldogi to ponoć psy jednego właściciela,jak sobie upatrzą jakiegoś członka rodziny to go nie odstępują na krok, co u nas się sprawdziło.Mamy małe dziecko,którego nasz buldog niestety nie toleruje.Ale problem chyba tkwi raczej w wieku psa.Natomiast mopsik to taka moja iskierka.Zawsze skory do zabaw,pogodny.Kocham oba psy,ale za mopsem zwariowałam...