Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika rege

Między nami nie ma wielkiej miłości..............

Polecane posty

Gość marika rege

Jestem po rozwodzie rok. Z mężem były "na nowo" spotykam się parę miesięcy. Na początku traktowałam to jako spotkania czystosexualne ale ostatnio dzieje się coś dziwnego. Pyta się czy kogoś mam, bardzo często o to pyta, jaki ten ktoś ma być? Ostatnio przyjechał i zachciało mu się jeść o północy, szczerze mówiąc, za każdym razem gdy u mnie jest, to chce mu się jeść :o i pić :o zirytowana odpowiedziałam, przecież spotykamy się tylko na sex, a nie na jedzenie, a on: słuchaj, nie ma może między nami wielkiej miłości ale ja nie przyjeżdżam do ciebie tylko na sex. Wmurowało mnie, bo myślałam, że tak i ja też tak to traktowałam :o Rozstanie było burzliwe, non stop kłotnie, wygasła miłość. Dzieci nie mamy. Oboje mamy po 29 lat. Co o tym sądzicie? On czegoś chce więcej?

Gość chyba tak jest że
to jest żenujące nie dość że Cię wykorzystuje to jeszcze uważa za głupią, ups, ty jesteś głupia

Gość marika rege
Nie, oczywiście w innym sensie, ma smaka po prostu na moją kuchnię. A sam kupuje jakiś alkohol itd.

Gość yyyyhyyyyy
nie wbijaj się w lata... co to - nie ma już facetów na świecie? po cholerę to przedłużać... bo w końcu sobie dziecko zmajstrujecie i tyle wyjdzie z Waszego rozwodu... no chyba że by Ci to pasowało...