Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trilililillll

Podwójna dziewica????????????????????/

Polecane posty

Gość trilililillll

Mam do was dziewczyny jedno pytanie. Otóż swój pierwszy raz miałam już ok 6 lat temu w tym czasie zmieniłam ok 3 partnerów. Aż tu nagle podczas ostatniego stosunku strasznie zaczęłam krwawić (nowy partner). Udałam się do lekarza na badania a Pani Gin stwierdziła że jedna moja ścianka do wejścia do pochwy nie była do końca przebita czyli że pozostał kawałek płatka po błonie dziewiczej!!!! i dlatego krwawiłam. Tak się zastanawiam czy to jest możliwe bo zwątpiłam trochę w kompetencje mojej gin. Jak to po prawie 6 latach mogło się okazać że moja błona nie jest do końca przebita??????????? Teraz boję się zbliżenia aby znowu coś takiego nie nastąpiło chociaż gin zapewnia mnie że już krwawić nie będę! Cz\y któraś z was to miała albo o takim czymś słyszała???

ile lat praktyki ma lekarka?????? osobie przed ktora sie rozkraczasz nie wierzysz ale kafe uwierzysz???????? a na lekcjach biologii to co wagary byly???????? A odpowiadajac na pytanie to mozliwe jest.....

Gość trilililillll
up

Gość trilililillll
hehe. Ale ja oczekuję normalnych odpoweidzi dla mnie to teraz problem więc jeżeli ktos wie o podobnym przypadku to prosze o odpowiedz

Gość 8757465
ja mam podobny problem. serio. tak sobie myślę, że to nawet fajnie.

ginekolog ma rację tak czasami jest że resztki błony dziewiczej zostają i albo ostry seks przerywa całkowicie ,albo... nawet dopiero poród już napewno usuwa te reszki

Gość spragniona dupa
607972620 wyruchaj mnie

Gość trilililillll
Ale, że nawet jak mnie ostro lizali to też nie wylizali resztek tej błony ? Szczególnie Robert miał strasznie długi języczek, którym głęboko mi penetrował pupę a jak lizał cipkę to docierał nawet do mojego punktu G.

Gość trilililillll
to ostatnie to podszywacz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!